Jump to content
BulForum.com

Сервиз за автоматици в Пловдив

INCINERATOR

Recommended Posts

kitolino said:
Само съм виждал табелата на сервиза, отзиви не мога да дам..

Сервиз за автоматични скоростни кутии

Аз съм много доволен от този сервиз, преди бяха до Централни гробища - Хаги е собственика. Началото на есента ми се наложи да правя ремонт на моята кола - бързо го направиха, аз лично съм много доволен, а и като знам какви коли имаше в двора, а и като си видях после и скоростите - хората определено не си правят шега с части и материали.

INCINERATOR ако искаш утре мога да ти намеря телефоните на сервиза или направо отиди там на място. Намират се както kitolino е показал - срещу НАП гр. Пловдив, посока зала "Олимпиада".

TAZ said:
Хаги е собственика.

Приятел и колега ми е , няколко години сме работили заедно, специализира ремонта на автоматици в USA , много е добър и може да му се довериш на Хаги Мурадян.

• 3 months later...

ми на а4-ката ми е към 600лв , на а6-цата е около 1500лв ..... няма как да се каже прекалено е различно но според мене няма да е под 500-600лв

BreAdeR said:
А тази гарнитура наясно ли си дали е задължително да се сменя всеки път като се сменя маслото?

Тези американските бяха малко по-скъпи, но мисля, че ще е под 400-500лв. То ако много масло липсва, ще ти липсва и фреон, оттам нататък може да има теч и става сложна и скъпичка.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...