Jump to content
BulForum.com

За всички батки(шофьори, пилоти) във форума ;)


INCINERATOR

Recommended Posts

Понеже в този форум всички са малко над Шумахер и не ги цакат с топла бира, а и колите са по-подготвени от пистовите, винаги спазват ограниченията по пътищата и в същото време карат с над 200км/ч със 101% от възможностите на колата и себе си, а и са включили cheat-овете /god и естествено няма по-големи тарикати от тях по улиците, а и да не забравяме факта, че пътищата са строени за тях реших да споделя тази ценна информация:

 

 

Писта Дракон - Калояново - организация, график, регламент за ползване и регламент за шампионат по италианско преследване

 

С нещата от заглавието до голяма степен, на този етап ще се занимавам аз, като целта е да реша доколкото мога организационните проблеми на пистата и около нея. Надявам се да успеем да постигнем достатъчно ясни и приемливи условия за всички желаещи да я ползват.

 

Aко имате конкретни предложения и изисквания, сега е момента да ги споделите, за да се вземат предвид при уточняването им.

 

Ще бъде организиран шампионат по италианско преследване, като датите ще станат ясни, след като се обявят по-големите други мероприятия на пистата.

 

Кръговете към пистовия и дрифт шампионатите на БФАС, както и на първия обявен клубен събор вече са добавени в календара, който можете да следите тук:

 

http://www.dracon.bg/new/index.php?opti ... iew&id=107

 

или директно тук:

 

http://www.google.com/calendar/embed?sr ... rope/Sofia ,

 

както и да си го добавите директно към вашият Google Calendar.

 

За шампионата по италианско преследване, има замислени някои нови и интересни неща, които предстои обаче да се обмислят и преценяват като идеи. Предстоят също да бъдат уточнени и условията за ползване на пистата при регламент и организация изцяло от организатора на събитието.

 

Необходимо е желаещите да се възползват от възможността за наемане на пистата, да си подготвят документите регламентиращи отговорните лица, които ще подписват документите за безопасността на организираните от тях мероприятия.

 

Надявам се тази година да има доста повече каране (включително и свободни карания, както преди години) и доста повече изтъркани гуми по пистата.

 

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=55&t=112343

 

 

 

Освен да запазим пистата за нашия форум... да им покажем на хората как се кара на 101%.

Аз няма да карам, защото колата ми за нищо не става. Само може да правя по някоя снимчица ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...