ScumBag Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Здравейте прители.. Вчера ми се счупиша двата крака на кюбимото ми столче и просто не знам какво мога да направа....Търсих къде ли не , в магазина питах за гаранция , но и там ми казаха , че нямат каранция а отделни стойки за столове не продават.Бях също така и на пластмасова заварка , но там не ми дават никакви надежди , че може да се закрепи здраво , което още повече ме беспокои. Реших да се допитам до вас , ако някой има някакъв износен стол или пък нещо подобно дали няма да има и такава стойка за продан. Приложено съм качил снимка в която съм ощертак какъв ми е стола и кой елемет търся точно , защото по добре от това да ви го покажа , не мога да го обясня. П.П. Искам да добавя само , че сега примерих размерите и те са... Размера на амортисиора е "Фи - 50" , като се снижада доло до "Фи - 47" А диаметъра на самата дъпна на стойката която жлиза амортисиора (която аз търся да купя) е "Фи - 49" и влиза под конус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Един от основните производители на всевъзможни подобни офис-столове има фирмен магазин точно до автогара "Север" ( Филипово). Сега, не си спомням как точно се казваше фирмата, но там може да намериш освен цели столове, и всякакви аксесоари и части за тях. Аз самият дълго време търсих подлакътници за стол, и там си намерих, и то на хубава цена. Имай в предвид, че откъм самия булевард магазина почти не се вижда, защото е малко навътре. Пада се точно до автогарата откъм гара "Филипово". Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 На мен вече 2 стойки ми чупят и сега имам 2 счупени стола ... SteveN ако там, където казваш намеря...имаш една почерпка от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 <offtopic> За Бога братя, купувайте си столове с метални крака! Излишно е да споменавам, че и аз имах пластмасов стол и 2 крака му отидоха. Повече грешката да купя стол с пластмасови крака няма да направя. Типичен пример как евтиното излиза скъпо. </offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.