Jump to content
BulForum.com

Копувам стойка за Компютърен стол

Recommended Posts

Здравейте прители..

Вчера ми се счупиша двата крака на кюбимото ми столче и просто не знам какво мога да направа....Търсих къде ли не , в магазина питах за гаранция , но и там ми казаха , че нямат каранция а отделни стойки за столове не продават.Бях също така и на пластмасова заварка , но там не ми дават никакви надежди , че може да се закрепи здраво , което още повече ме беспокои.

Реших да се допитам до вас , ако някой има някакъв износен стол или пък нещо подобно дали няма да има и такава стойка за продан.

Приложено съм качил снимка в която съм ощертак какъв ми е стола и кой елемет търся точно , защото по добре от това да ви го покажа , не мога да го обясня.bt207big1yl9.jpg

П.П. Искам да добавя само , че сега примерих размерите и те са...

Размера на амортисиора е "Фи - 50" , като се снижада доло до "Фи - 47"

А диаметъра на самата дъпна на стойката която жлиза амортисиора (която аз търся да купя) е "Фи - 49" и влиза под конус.

Един от основните производители на всевъзможни подобни офис-столове има фирмен магазин точно до автогара "Север" ( Филипово).

Сега, не си спомням как точно се казваше фирмата, но там може да намериш освен цели столове, и всякакви аксесоари и части за тях.

Аз самият дълго време търсих подлакътници за стол, и там си намерих, и то на хубава цена.

Имай в предвид, че откъм самия булевард магазина почти не се вижда, защото е малко навътре. Пада се точно до автогарата откъм гара "Филипово".

Успех! :)

На мен вече 2 стойки ми чупят и сега имам 2 счупени стола :lol: ... SteveN ако там, където казваш намеря...имаш една почерпка от мен :beerchug

<offtopic>

За Бога братя, купувайте си столове с метални крака!

Излишно е да споменавам, че и аз имах пластмасов стол и 2 крака му отидоха. Повече грешката да купя стол с пластмасови крака няма да направя.

Типичен пример как евтиното излиза скъпо.

</offtopic>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...