Yorkie Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Телефоните са от Англия, разкодирани са. Нямат проблем да работят с всички оператори. Пълен пакет са всички. Цената на чисто новите 4 е 900 лв, има само един който е говорено с него около 30-35 мин, той е 850 лв. Иначе също е нов и с пълен пакет, просто е ползван за кратко, но по никакъв начин не му личи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Ами не искам да се заяждам но кой не би дал още 40 лева за да си вземе същият тел чисто нов с 2 години гаранция .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 Заповядай, иди, вземи си. Вземи си 4-5 направо да имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 И аз имам интрес. НО, цената която е обявена от продавача е като цена за чисто нов телефон с 24 месеца гаранция . Ето колко пари реално струва този телефон: http://novgsm.com/a2/offers.asp?p=3380495&...18&mo=15658 Все пак предпочитам ползван един месец с оставаща гаранция 23 месеца , отколкото неизползван без гаранция. Давам 550 лева за единия телефон . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Не се излагайте,няма кой да ви го продаде за 700лева http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...12&sub=shop Малко по реални цени p.s. Дефакто наистина за 40лева отгоре можеш да си земеш нов от България с 24месеца гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Не се излагайте,няма кой да ви го продаде за 700лева http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...12&sub=shop Малко по реални цени p.s. Дефакто наистина за 40лева отгоре можеш да си земеш нов от България с 24месеца гаранция ТИ тъп или сляп си човека преди теб е дал линк а ти викаш няма кой да ви го даде за 700 лева говорим за втора ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Аз преди 2 дни продадох 2бр N96 донесени от Англия на цена 700лв,никъде не дават повече ,просто за тел без гаранция .... Така че колега за тази цена можеш да ги продадеш само на някой който не е в час,успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Толкова са ми казали - толкова им искам. Обявата не е моя, а на приятел. Не мога да си мисля мои цени. Сега, 5 човека сте седнали да ми обяснявате колко били евтини и как никога съм нямало да ги продам... Аз не помня да съм питал някъде "абе, как ви се струват тия цени...?!". Имаш интерес - пишеш, нямаш - не пишеш! Толкова ли е сложно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Ами мисля , че си е толкова сложно тъй като всеки има право да си каже мнението и да помогне на други с него , както в случая ти играеш ролята на Чичо Скруч и въпреки , че няма чак такива балъци да ти се вържат ние предотвартяваме евентуален такав , защото и аз ако имам интерес към нещо бих искал и хора които знаят за какво става въпрос да са си дали мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 "12. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн ! " Не съм ти искал помощта! Щом си толкова добър самарянин - има си места, където се коментират тия неща, не и в моята тема. ТОВА се продава за ТОЛКОВА, като не си заинтересуван - подминавай, като не те кефи - не ми пука. Тука хората не са малоумни, спокойно, не ти ще си тоя, дето ще им налееш акъл в главата. P.S. Научи се да пишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Колеги явно няма да разбере.... За да си нямате проблеми с модераторите(както аз за абсолютно подобен коментар) просто след мнението си му предложете цена за стоката. Аз имам интерес за телефона и ти предлагам 550лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Колеги явно няма да разбере....За да си нямате проблеми с модераторите(както аз за абсолютно подобен коментар) просто след мнението си му предложете цена за стоката. Аз имам интерес за телефона и ти предлагам 550лв. Потърси някой дето ще те разбере. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 "12. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн ! " Не съм ти искал помощта! Щом си толкова добър самарянин - има си места, където се коментират тия неща, не и в моята тема. ТОВА се продава за ТОЛКОВА, като не си заинтересуван - подминавай, като не те кефи - не ми пука. Тука хората не са малоумни, спокойно, не ти ще си тоя, дето ще им налееш акъл в главата. P.S. Научи се да пишеш Ти па къв си да ми казваш аз дали да коментирам ???? Та по темата на Скруч аз давам 500 лева за четирите , а този дето е ползван не го искам само другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Ти па къв си да ми казваш аз дали да коментирам ???? Та по темата на Скруч аз давам 500 лева за четирите , а този дето е ползван не го искам само другите Викни ма и мен, ако намериш къде ги раздават. До тогава - виси на Скрудж на опашката Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Пиши по темата Скруч отправих оферта 500 лева за четирите , явно не ти е харесала но не си признаваш та ще е подобра леко , 550 лева за четирите и счупения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Хубаво де, трябва да ти кажа "майната ти" директно ли, та да ме разбереш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Начи трябва да се обърна към модераторите тука отпрявам оферта и не получавам отговор а мисля , че го заслужавам , ехидния Скруч май се праи на недостъпен и иска да хапне още някоя стотинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Значи наистина не ме разбираш.. ок НЕ Дано да го разбра. Пък и не искам да "точа" нищо, ако беше прочел по-внимателно нагоре, казах че не са мои телефони, та да "точа" аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Виждам , че офертите за теловете валят и се редат съобщение след съобщение за тея ГСМ-и , но разгледай и моите оферти ако може шефе Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Телефоните са от Англия, разкодирани са. Нямат проблем да работят с всички оператори. Пълен пакет са всички. Цената на чисто новите 4 е 900 лв, има само един който е говорено с него около 30-35 мин, той е 850 лв. Иначе също е нов и с пълен пакет, просто е ползван за кратко, но по никакъв начин не му личи. 10. Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на лични стоки. Това означава, че ако сте фирма/ET и искате да продавате масово даден продукт, то мястото на обявата ви не е тук, а някъде където ще трябва да си платите. Такива теми до момента бяха затваряни, а от този момент нататък ще бъдат трити директно, а потребителят, който ги е пуснал ще бъде предупреден - често с допълнително назаказание, което ще гарантира, че ще се съобразява с това правило. Целта на правилото е да не превръща форума в място за комерсиално въртене на бизнес, защото то не е такова, а единствено за нормалните хора, които търсят да си закупят нещо в единична бройка (бройки) или да продадат нещо, което вече не им е нужно. При съмнения, право на модераторите е да определят дали в конкретен случай става дума за масова продажба. Чудя се защо темата не е изтрита а потребителя не е наказан? Или правилата за различните потребители са различни? Или може би 5 нови телефона не са масова продажба? И за да не е спам темата: някакви снимки няма ли? Фактури издаваш ли? Бартери приемаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ТЪи като цялата тема е спам и аз да се включа Със тъпите си коментари смо се мачите да му свалите цената човека е писал цена като неви отърва не пишете Към продавача На руски в магазините може да ги продадеш по 700лв дават ги кеш дори и телефона да е на седмица две мои приятел докара от англия и ги даде там миналата седмица И кам спамаджиите Ако си мислите че в магазините телефоните неса докарани по същия начин много се заблуждавате ( имам предвид за скъпите телефони от този клас ) само дето там аланко ти е пуснал една гаранция на компа и ти си мислиш коизнаи кво пък недаи се боже да се развали после ще ти обяснят как ти си си виновен чее развален защото си направил това или онова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 ТЪи като цялата тема е спам и аз да се включа Със тъпите си коментари смо се мачите да му свалите цената човека е писал цена като неви отърва не пишете Към продавача На руски в магазините може да ги продадеш по 700лв дават ги кеш дори и телефона да е на седмица две мои приятел докара от англия и ги даде там миналата седмица И кам спамаджиите Ако си мислите че в магазините телефоните неса докарани по същия начин много се заблуждавате ( имам предвид за скъпите телефони от този клас ) само дето там аланко ти е пуснал една гаранция на компа и ти си мислиш коизнаи кво пък недаи се боже да се развали после ще ти обяснят как ти си си виновен чее развален защото си направил това или онова . Еми пак казвам, не са мои, човека не бърза ака или иначе. Знам колко ги купуват по Руски, бяхме там. Само че това са магазини за 2-ра ръка, нормално е да ти дадат ниска цена. Нали и те трябва да излезат отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Правя последен коментар в темата . Ами пич то хубаво човека не бърза но нали знаи , че цените на телефоните падат а не се качват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 Чудя се защо темата не е изтрита а потребителя не е наказан? Или правилата за различните потребители са различни? Или може би 5 нови телефона не са масова продажба? И за да не е спам темата: някакви снимки няма ли? Фактури издаваш ли? Бартери приемаш ли? Няма фактури, понеже не съм ЕТ, както си копирал от правилата. Бартери не се приемат, а снимки щом искаш - ела да си ги снимаш. Ако имаше снимки, естествено, че щях да ги пусна. Няма какво толкова да се снима, телефоните са в найлоните още. Бати, в тоя форум съм от 2004-та, такива тъпи разправии не е имало никога! Навъдило се е с всякаква гад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.