Jump to content
BulForum.com

londongunner

Members
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

About londongunner

 • Rank
  Майстор

Recent Profile Visitors

887 profile views
 1. И с промяна на dns с google- ските , пак не се отваря. С този на cloudflare се отваря
 2. И реално ако искам да гледам всички канали ( спортните пакети ) таксата става ...... 25лв за нет ,20 за куул тв и 23лв за спортните пакети = 68лв тотал, ихааааааа. Не ,че нещо но за целия този буламач при един друг оператор цената е 20 лв надолу, че даже има и HBO пакет.
 3. Сайта на Entry ще е активен до 21.07 след което автоматично ще отваря този на Vivacom.
 4. Продавам Raid Controller Dell Perc H310 , флашнат е в IT mode за да може да работи с всяко дъно. Характеристики: https://www.dell.com/downloads/global/products/pvaul/en/dell-perc-h310-spec-sheet.pdf Цена: 80лв Намира се в Пловдив Снимки: https://imgur.com/l41YfML https://imgur.com/eAZYc7E https://imgur.com/dJPzkaL
 5. За срок от 2г ще стане цялостното прехвърляне ( мрежи , канали, интернет и т.н. ), това ми потвърдиха от висшия пилотаж на ентри.
 6. Свалиха го от стора преди време , причина = неизвестна. Иначе го имаше ,аз също го имам на единия тв Самсунг, качеството е леш. Както казаха колегите по-горе булсат и качество са две несъвместими неща. Така,че колегата явно има проблем с очите.
 7. И къде ще отидат за да гледат въпросните спортни канали ? Защото и кулбокса скоро ще им резнат кранчето на руските, та ми е чудно ?! Виваком с новия собственик , ще изядат всички локални доставчици. Просто българина ще трябва да се научи да плаща за всичко ... Единствено диемите не си заслужават парите заради малоумниците в ръководството които вече толкова години не преминаха в HD формат, студията са им леш, канал 3 по сашо диково време. Но за Макс спорт цената е напълно оправдана , да не кажа ниска на фона на предлаганото съдържание, спрямо домусчиевия мазньоч.
 8. Не знам как досега , някой от големите играчи на пазара не ги е закрил.... Не стига ,че са безбожно скъпи като услуга и то искат пари за нещо за което те дори не дават и цент ами и нагли.... Били им спрели правата за сръбските канали хахахаха и за португалските ..... Плачат за КРС и съд. Само е достатъчно Диема и Макс спорт да заведат дело и ще им вземат и кръщелното. А тия които искат да плащат 5 лв и да гледат всичко за без пари , защо не вземат да работят и те за без пари ,поне да е 50=50. Баницата е с пари навсякъде , а на тарикатите рано или късно им излиза скъпо и прескъпо.
 9. Здравей на 1.35v ли е паметта Кога може да се види и тества на място ?
 10. мропвц Собственост са на Максим Заяков един от основателите на Булсат и съсобственик на BulgariaSat1.
 11. Бъркаш 12 години са не 10 , тече 13-та вече...
 12. Важи ли още опцията за доведи приятел ? Ако да ,някой може да ме покани ако има желание ;-)
 13. Това е бившия MAX, но с нов собственик и нов бранд иначе мрежата си е същата .... Никаква я няма
 14. При мен на андроид тв с stbemu не иска да тръгва , зарежда плейлистата, но дава, че трябвало да се активира услугата ? Пробвах с VLC зареди цялата листа но отваря само 10 канала!!!
 15. Минаха повече от 24ч до тук нищо ?! Пуснал съм заявка без MAG у-во само за m3u листа, мисля след малко да ги притесня по телефона ,че се дразня...
×
×
 • Create New...