Jump to content
BulForum.com

Продавам отличен модел LCD монитор 20"

Recommended Posts

HP 2035 с бърза S-IPS, много добра картина на 1600*1200 резолюция. Пивот, ТВ-вход, картина в картината и сума ти глезотии.

Повече снимки и впечатления: retropcmania

hp2035013fc0.jpg

Цена - 289лв.

София/Студентски

0887 06 21 50

Става дума за PC монитор, както ясно си пише в обявата :P т.е. няма никакъв тунер и подобни работи :)

Иначе цената е малко надута - нов с гаранция струва 295лв - справка:

http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=3507086&...18&mo=13691

в сайта могат да се разгледат по-подробно характеристиките ;)

ПС: Мониторът действително е много добър и съм заинтересуван, но за момента нямам финанси и възможност да го взема, а пък и е в София ... :(

Става дума за PC монитор, както ясно си пише в обявата :P т.е. няма никакъв тунер и подобни работи :)

ПС: Мониторът действително е много добър и съм заинтересуван, но за момента нямам финанси и възможност да го взема, а пък и е в София ... :(

Това което си дал като линк и до колкото виждам е втора употреба също :(.

Ако наистина си заинтересован, не се прави на тарикат - посочил си линк към друг търговец втора употреба, където монитора нито е нов, нито е наличен. Официалния сайт е това:

http://www.crash-bg.com/index.html

Предлагам същите неща на доста по-разумни цени, заредения от същите складове и със същата гаранция.

Иначе по-подробни характеристики и обзори точно на този модел няма в други сайтове, освен моя.

Монитора вече си има няколко кандидата и то такива, които знаят какво купуват.

Имам чудесни 19-ки... пак с профи-матрици.

Знам за какво става дума и имам подобен DELL - наистина е добра матрицата и не може и да се сравнява с масовите 20"ви монитори (даже повечето 22"ви модели с 1680х1050 разделителна способност).

Аз питах за ТВ входа дали е тунер или не защото така описано предполага да мога да ръгна кабелната и да гледам телевизия а ако е RGB тогава само от видео или нещо друго но това е видео вход а не ТВ вход. Ако е наистина с ТВ вход ще съм изключително заинтересован!

За ТВ вход ли си говорим или за RGB?

Извинявам се на kendragnev, че отговарям вместо него:

http://h20195.www2.hp.com/PDF/c00538121.pdf

Input Signal

Four connectors, including one 15-pin mini D-sub VGA, one DVI-I (VGA

analog and digital input), one composite video, and one s-video

Очевидно се говори за видеосигнал ниска честота, т.е. ще ти трябва външен тунер ако искаш да гледаш телевизия.

Това мониторче не е лошо.

Определено няма ТВ тунер, но има четири входа - D-SUB15, DVI, SVHS, и component IN ( стандартен видеовход ).

Функцията PIP по компонентен вход определено е рядка екстра за мониторите.

Колкото до размера, полезната площ на този монитор е само дванадесетина процента по-малка от тази на 22-инчов широкоекранен монитор 16х10.

Стига да не очаквате това да бъде мониторът за вашите игри ( все пак е 16ms ), този монитор би зарадвал всеки разбирач, стига да не е със забележки ( т.н. "B status").

Надявам се да съм бил полезен със този :spam3:

Имам интерес в Пловдив. Не стана ясно дали се намери купувач или не. Ако желаещите преди мен са се изчерпали, драсни съобщение да се разберем за доставката.

@SteveN - малко си объркал процентите... или посоката, в зависимост за каква разделителна способност го смяташ. Полезна площ аз го разбрах като "работна площ", което означава разделителна способност. Целта не е да си напълня бюрото все пак, а да имам пространство на екрана. Това е работен монитор все пак.

И пак не искам да се правя на адвокат, ама ...

Drax, ти нали правиш разлика между физическа площ и разделителна способност? Или според теб 17" и 19" монитори имат една и съща площ, след като са с еднаква разделителна? 20" монитор има 192 квадратни инча, за домашно мога да ти оставя на теб да сметнеш площта на 22" :)

И пак не искам да се правя на адвокат, ама ...

Drax, ти нали правиш разлика между физическа площ и разделителна способност? Или според теб 17" и 19" монитори имат една и съща площ, след като са с еднаква разделителна? 20" монитор има 192 квадратни инча, за домашно мога да ти оставя на теб да сметнеш площта на 22" :)

<offtopic>

Общо взето - да. Въпреки че физически заемат различен обем всъщност могат да покажат едно и също нещо. За мен между 17" и 19" няма никаква разлика единствено разликата е в кефа че всичко е малко по-голямо (то да е много ами 2" само но се усеща леко). Голямата разлика е между 19 и 20". Като този 20"-ов може да покаже повече неща от нормалните 22" на 1680х1050, защото той въпреки че е с 80 пиксела по-тесен всъщност по вертикала има цели 150 повече.

</offtopic>

Това което си дал като линк и до колкото виждам е втора употреба също :(.

съжалявам, не бях забелязал тази подробност ... заслужавам си един голям galletos.gif

/гуугъл явно не винаги е най-добрия приятел на човека :D/

Иначе се отказвам от офертата ... намерих алтернатива :)

Извинявам се за offtоpic-a, коя е играта на монитора ?

Crysis ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...