Jump to content
BulForum.com

Вила или апартамент за Нова Година


Goal58

Recommended Posts

Търся да наема под наем вила за нова година.Помогнете ми, ако някой знае къде има свободни места или предлага нещо или знае някакви полезни сайтове и агенции за селски туризъм или подобни.

Постове от рода"закъснял си" и "невъзможно, ти се сети кога" са излишни.Не можете да ме убедите, че в радиус до 100км. от Пловдив няма свободна вила. ; )

Мерси предварително.

Едит:Забравих да спомена, че вилата трябва да може да настани 15 човека.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Айдеее пак се почна с новогодишните търсения. :) Бе не разбрахте ли, че за тази работа, никой няма да ви даде апартамент под наем и то само за 1 нощ, колкото да си го освините до краен предел. Има си хотели около хижа здравец, но трябва да сте бързи, че даже вече може и да няма места. Най-доброто и евтиното е един куверт в заведение (ако сте над 18) и там до сутринта. ;)

Link to comment
Share on other sites

Да ти споделя малко опит за вилите:

Има хора дето дават на х. Здравец, ама тях трябва да ги резервираш през Юли примерно. аз пробвах преди месец и всичко беше заето.

Иначе сега вече около Пловдив са останали само едни "самураи" дето искат примерно по 4000 лв за 3 дни и ти предлагат да ти изпекат и агне :)

Така че си закъснял действително : сега ще намериш или много скъпо, или някоя дупка дето едвам се крепи на основите си или ... ще трябва да се разходиш малко.

Чувал съм че по балкана има градчета в които селския туризъм е доста развит. Има и много вили и са на свестни цени.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Момчета дайте едно рано за вила за Нова Година. Трябва ми да е в радиус 100км от Пловдив най - много. Предимно в балкана гледаме да е, понеже се надяваме за сняг.

Ако може да има: механа, поне един санитарен възел, да е уютно и свежо. Не искаме да е много голям лукс, но да не е и дупка.

Искам да попитам тук, понеже някой Ваш приятел/познат може да ви е споменал за нещо и вие да споделите.

Благодаря.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...