Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Аз като видях с каква скорост заобиколи една майка с малко дете направо изтръпнах. Преди време някой ме беше питал дали ще налетя наистина на подобен серсем и сериозно ако видя подобен изрод да удари някой го почвам пък после ще ме търсите по болниците (както казваше един приятел - той няма да стои да ме гледа я), но определено не бих могъл да устана безучастен...

pazu said:
Не съм аз , но колата я познавам , на един член на vwclub е :P .

Тоя дори не знае как да държи волана :laughing:

Overdrive said:
Тоя дори не знае как да държи волана :laughing:

Ти не ги разбираш тия работи...не е важна стойката на волана, по-важно е да може да караш бос или най-малкото с джапанки. :P

Midex said:
Ти не ги разбираш тия работи...не е важна стойката на волана, по-важно е да може да караш бос или най-малкото с джапанки. :P

Което ми напомня че съм срам за голфаджииската общност . Не знам ... така и не мога да свикна да карам с чехли :wacko: .

pazu said:
...така и не мога да свикна да карам с чехли :wacko: .

Ти в момента и с чехли, и без чехли, си на автопилот, доколкото забелязах от оная случка с пирона. :bgrin:

Което пък ме навежда на мисълта, че май "Пиронът" е решението на проблема с голфаджиите. :devil ("За всеки голфър - пирон! А за тия с РК в регистрационния номер - по два!") :lol: ...а иначе на теб ти пожелавам да не хванеш случайно някой тетанус, по-бързо да ти мине...ама като натискаш до дупка, да те понаболява все пак лекичко и да ти напомня, че никой не е безсмъртен. ;)

pazu said:
Което ми напомня че съм срам за голфаджииската общност . Не знам ... така и не мога да свикна да карам с чехли :wacko: .

Няма не мога да свикна. Можеш, не можеш - с чехли ша караш. Те голфаджиите половината не могат да карат, ти ся за едни чехли се притесняваш. Скачай в джапанките и отивай да караш, че ще те отлъчат от обществото голфаджиите :P

Midex said:

че аз цяло лято карам само с чехли пък нито карам като гАзар нито карам голф....

големи хора сте не пишете глупости от кога е "заплашително" да караш с чехли .... айде кажи сега как на калояново всичките те със спаркота :tongue

Той и дядо мраз викаше че никога не бил вдигал над 50км/ч ама в темата за всиока скорост си призна как е карал супер "СИГУРНОТО" поло със 170 по магистралата.......

Очаквам само и нетрообг да се разпише в оная тема и автоматично да се самоиздаде как не кара само с ограниченията ма се прикрива умело :lol:

zlobil said:
че аз цяло лято карам само с чехли пък нито карам като гАзар нито карам голф....

големи хора сте не пишете глупости от кога е "заплашително" да караш с чехли .... айде кажи сега как на калояново всичките те със спаркота :tongue

И ти не ги разбираш работите - джапанките са част от облеклото на голфаджията, а останалите с другите коли като тебе, просто плагиатстват. :lol:

Отделно си смятам, че джапанката далеч не е най-удачната "обувка" за каране на лека кола, особено в града при възникване на непредвидена ситуация...сам ще се сетиш защо.

П.П. На Калояново всеки кара както му е удобно, но досега не съм виждал нито един с джапанки....дори и тези с голфовете...ама те явно са няк'ви отцепници... :P

zlobil said:
Той и дядо мраз викаше че никога не бил вдигал над 50км/ч ама в темата за всиока скорост си призна как е карал супер "СИГУРНОТО" поло със 170 по магистралата.......

Очаквам само и нетрообг да се разпише в оная тема и автоматично да се самоиздаде как не кара само с ограниченията ма се прикрива умело :lol:

Поло със 170? Ей това искам да го видя... да не бъркаш Авенсис с поло? Но тогава ще си объркал и цифрата че Авенсиса го пробвах до 180 и реших че не ми харесва и си продължих с около 120 после... И не бъркай нещо което съм пробвал еднократно при обстановка в която не съм застрашил никой и карането от онова клипче на голфаджията покрай надлез Родопи - има разлика да се настъпи на прав път при добри атмосферни условия и малко коли наоколо и да се правят подобни изпълнения в града

За чехлите се бъзикаше но ти нещо навътре го взе... сигурно ще си 4тия който не успява да схване хумора и се засяга... да не би да има нещо във въздуха или слънцето е напекло половината народ и ги боли глава ???

celeborn said:
като говорим за змиорки погледнете клипа http://www.vbox7.com/play:4beede9b&start=22 нямам думи :pirate :ph34r: :blink: Джигит Или Диагноза Голфаджия?!

Тва трябва да е няква неделя, иначе посмъртно няма да има толкова малко движение на тоя участък.Пък и късметлия на сточна гара да светне зелено докато идва....

П.П. Доскоро и аз неможех да карам с чехли ама вече карам.Иначе ако ти се изпоти крак става кофти....

jozo said:
Тва трябва да е няква неделя, иначе посмъртно няма да има толкова малко движение на тоя участък.Пък и късметлия на сточна гара да светне зелено докато идва....

П.П. Доскоро и аз неможех да карам с чехли ама вече карам.Иначе ако ти се изпоти крак става кофти....

а сега провай с токче :laughing:

celeborn said:
...Мотористи с диагноза джигит. :read: :tongue :blink: :confused

Не знам дали са джигити, но това клипче най-точно олицетворява думата "донор".

3.28 грубо !

4.12 о не ... не са били уязвими .. нее ..

ПП. дедо ... то всичко си зависи от акъла бе ... мен пък най ме радват пичовете с чопърите ;) . Пък и в цялото клипче да видяхте някой с такъв мотор да пострада ? Ми ... хората си ценят машината , ценят и живота си ... и карат само за кеф . Пък и изглеждат бая тешкарски отстрани - спор няма .

pazu said:
ПП. дедо ... то всичко си зависи от акъла бе ... мен пък най ме радват пичовете с чопърите ;) . Пък и в цялото клипче да видяхте някой с такъв мотор да пострада ?

Защото тия с чопърите са пенсионери затва... обаче винаги ми е било любопитно КАК аджеба виждат пътя над това толкова високо кормило...

djadomraz said:
И не бъркай нещо което съм пробвал еднократно при обстановка в която не съм застрашил никой и

абе както и да е , аз съм сигурен че когато спорехме за скороста ти каза че никога не си карал с повече от ограничението а то е доста под 180 по магистралата , а за да не си застрашил никой то би трябвало да си бил абсолютно сам на магистралата в което силно се съмнявам ..... както и да е , дойдохте на моето проблема беше защо тогава 2мата с нетрообг спорехте как никога не преминавате ограниченията дори е така за проба.

Сега сигурно ще ме накараш да търся пост в който си го казал , да ама не помня в коя тема го бяхте изцепили. ;)

Според мен тия с чопърите немогат да правят такива испалнения, защото не са толкова бързо оборотни примерно като няква ямаха с 13000 об/мин ,а и някак си трудно ще го изправят чопъра на задна/предна гума. Чопърите са за спокоино каране те са съвсем друг клас мотори поне според мен :rolleyes:

До първия завой?

Давай с ръкопашния...какъв ти е проблема?

Щото върви повече от 90% от пистарките...'ми хубаво ама до завоя ще върви повече от тях.Той не е направен за да се пънеш по улиците, точно е както си го казал...караш си, кефиш си се и толкоз...не да даваш "скоростни отсечки" с него.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...