Jump to content
BulForum.com

Продавам 4бр Pocket PC-та PDA


Recommended Posts

ПРОДАДЕНИ СА

 

 

 

 

Намират се в Хасково изпращам и в цялата страна(вкл Пловдив) като ще направя и опция да се погледне пакета преди да се плати.

При интерес пишете на daddy_pl@mail.bg

 

PDA Compaq iPAQ H3700 - Цена: 80лв

Перфектно състояние, без драскотини, в комплекта включвам кожен калъф, писалка за екрана, диск със софтуер, всички необходими книжки и ръководство, зарядно (необходимо му е адаптер за български контакт иначе си работи на 220V), и подложка за връзка към компютър.

 

Снимка: 1198802_orig.jpg

 

PDA Compaq iPAQ H3600 - Цена: 90лв

Перфектно състояние, без драскотини, чисто нова сменена батерия,( мога да ви изпратя и старата му батерия ако искате) в комплекта включвам също кожен тефтер с място за PDA-то, писалка за екрана, подложка за връзка към компютър, допълнителен USB кабел за връзка към компютър, зарядно (необходимо му е адаптер за български контакт иначе си работи на 220V).

 

Снимка: 1198807_orig.jpg

 

PDA Samsung i700 - Цена: 100лв

Перфектно състояние, без драскотини в комплекта включвам писалка за екрана и зарядно (необходимо му е адаптер за български контакт иначе си работи на 220V).

 

Снимка: 1198811_orig.jpg

Link to comment
Share on other sites

"ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ" в този Форум няма. Имаш време до края на вечерта да сложиш цени на стоките, както е според Правилата на раздела. В противен случай обявата ще се махне.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...