Jump to content
BulForum.com

Vizitki


Recommended Posts

Корела е доста проста програма за целта....не се плаши. Правиш едно квадратче 5х9 см. и го пълниш с инфо ;) Е има си и тънкости, като стигнеш до там питай!

Link to comment
Share on other sites

Nai dobre e da izpolzvash malki specializirani programki ot sorta na :

 

Business Card Designer Plus 7.5

Visual Busibess Cards 3.5

 

kato samo nanesesh dannite si vurhu gotov shablon. I dvete poddurjat razlichni formati na kartona (US and Euro), pchatat crop marks i t.n.

 

... e ne sa free, ama tova nikoga ne e bilo prechka :D

Link to comment
Share on other sites

всички му напълнихте главата с програми, за които всеки първо се сеща и които се използват от всеки, но AGENT_ORANGE май питаше за free software за целта, и дотук май само mentor спомена думата free, въпреки че и неговите май са платени.

Затова конкретизирай, точно фрий прогрмаи ли ти трябват, или можеш да минеш и с Корел?

Link to comment
Share on other sites

Да бе, всички сме свикнали софтуера да ни е фрии, ама за някой не е така. Мисля си за Corel опен сорс пакета, където е и Word Prerfect, там има такава програма, векторна като CorelDraw, ползвол съм я от давна, но става за целта ама забравих името?? :(

Link to comment
Share on other sites

Ако трябва да бъда съвсем точен програмките, които предложих не са съвсем фрий, т.е. имат известен трайал период и могат да се използват съвсем легално за подготвянето на ограничена бройка визитки. Нека AGENT_ORANGE сам да си прецени устройва ли го това положение...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...