Jump to content
BulForum.com

Продавам Геймърска мишка!!!

Recommended Posts

Продавам тази мишка. В изрядно състояние е. Търся й 100лв, взех я 160 през юли. Има още 2 години и 6 месеца гаранция. Върши ми страхотна работа, продавам я поради финансова нужда.

Незаинтересованите да не пишат. Ето малко инфо.

Logitech MX1000

Ако отидете в магазина и попитате за лазерни мишки, продавачите ще ви погледнат с разбиране, ще кимнат с глава и тихичко вътре в себе си ще изстенат „още един”. В офисните гризачи с оптичен сензор няма нищо лазерно, или поне нямаше до този момент. Моделът MX1000 на Logitech е първото в света устройство от своя клас, използващ лазерен сензор за опипващо сканиране на повърхността.

Оптическата технология създаде миниреволюция в един сектор на периферните устройства, където нещата са относително ясни - насочваш, кликаш и забравяш. Използването на лазер при сензора позволява 20 пъти по-висока прецизност и детайлност на сканираната повърхност. МХ1000 освен това е и безжична, което означава, че ще можете да я поставите на коляното си и да навигирате по менютата, докато се излежавате в креслото си, преметнали крак връз крак. Друго удобство е индикаторът върху корпуса, който своевременно ви предупреждава, че батерията свършва и че е време за презареждане. Удобно и прецизно - всъщност излиза, че и при мишките прогресът не спира?!

Logitech MX1000 се продава за около 120 долара

Също така, в сайта няма никакво инфо за мауса. И цената е БЕЗ ЗАРЯДНОТО. Ще помоля, някой от модерите да изтрият мнението му, тъй като разваля темата и би могъл да изгони купувач, заблуден от линка. Онази мишка не са й описани характеристиките, нито е със зарядно!!1

....

Заинтересованите да не пишат. Ето малко инфо.

А какво друго да направим, ако сме заинтересовани и НЕ трябва да пишем.

Добре вдигам ръка, че съм заинтересован, но ако възможен коментар.

В такъв случай, аз бих дал 65.

@djadomraz : Аз не виждам някой да е предложил 80лв.

Аз бях, но без да погледна цената на нова и после видях в Ресет. Та реших да оставя на продавача да каже докъде е възможен коментар.

В Ресет-а цената с ДДС е 130лв като за тази цена и фактура ще получа. Затова съм склонен да ти дам 60лв ако си навит. Все пак мишката много или малко е ползвана и ако ще давам същите пари +/- 10лв (130лв - 20%ДДС = 108лв) предпочитам да си я взема от магазина където и фактура ще получа а тя е разход за фирмата.

А какво друго да направим, ако сме заинтересовани и НЕ трябва да пишем.

Добре вдигам ръка, че съм заинтересован, но ако възможен коментар.

Колко си заинтересован?

Кой днес купува мишка без ДДС? И то се връща в края на годината, пък колко го връщат..

В Ресет-а цената с ДДС е 130лв като за тази цена и фактура ще получа. Затова съм склонен да ти дам 60лв ако си навит. Все пак мишката много или малко е ползвана и ако ще давам същите пари +/- 10лв (130лв - 20%ДДС = 108лв) предпочитам да си я взема от магазина където и фактура ще получа а тя е разход за фирмата.

В такъв случай, аз бих дал 65.

@djadomraz : Аз не виждам някой да е предложил 80лв.

Кой днес купува мишка без ДДС? И то се връща в края на годината, пък колко го връщат..

То се приспада от това което ти дължиш на държавата от текущия си оборот... ти сигурно ги разбираш повече тези неща.

Иначе мишка нямам проблеми да купя без ДДС ако ми е изгодно а за няма и 10лв разлика + малко разходи, което значи по-малко печалба "на хартия" което значи сещаш се какво...

w00x, човек вече предложи 80 (докато аз пишех моя пост) така че твоите 65 и моите 60 губят служебно :)

A aз смятам, че по-скоро си чешеш пръстите. Леко несериозно е на 100лв, ти да ми даваш 60. За 90 бих я дал, трябват ми парите, а мишката е достатъчно добра и си е чисто нова. Не е докосвала друга повърхност, различна от пада.

Иди от ресет си я вземи, щом не си заинтересован от тази, но не флуди плс.

A aз смятам, че по-скоро си чешеш пръстите. Леко несериозно е на 100лв, ти да ми даваш 60.

Не си особено прав. Но работата е че имам MX1000 както и MX Revolution. Жена ми има VX Revolution и исках още една безжична за още 1 компютър но работата е че не ми ТРЯБВА чак толкова. Та ако се беше навил на 60 щях да съм доволен. Иначе за такава малка разлика 'ша ма 'звиняваш но ще си я взема от Ресет :) Иначе ти преди 6 месеца и за 250лв може да си я купил - то горна граница няма. В началото на годината MX Revolution я гледах беше 260 в едно магазинче до нас. Сега е 163 в ресета хем при тях не е най-евтиното място в Пловдив.

:censored2: Не мога да ти смъкна близо 50% от цената, не бих! :censored2:

----------------------------------------------------------------------------------------

Много моля и двамата да не се провокирате и да спорите в тема за продажба. Споровете се извършват на други места - прочетете си още веднъж точки 1, 2 и 3 от общите правила.

От тук нататък всеки безсмислен спор с подробни обяснения в тази тема ще бъде санкциониран - това важи и за двете страни :excl:

изпратих ти лично сутринта но още нямам отговор.. та да пиша и тук ако там си го изпуснал..

Не го е изпуснал, защото не е влизал от снощи: Last active Today, 02:14

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...