Jump to content
BulForum.com

PES 2009


Unstable

Recommended Posts

pes09_demo_1.JPG

 

Демото вече излезе и аз лично съм очарован от това ,което показват тази година. Не мислих ,че графиката може да бъде подобрена,но и това са направили. Намалено е онова адски бързо темпо в стил Fifa. Добавени са безброй много анимации и движения, геймплея е толкова гладък и е толкова подобрен. За мен PES 2009 е ОТВРАТИТЕЛНО ГОТИНА !

Демото е качено тук CLICK

Link to comment
Share on other sites

Дано цялата игра да не иска да се инсталира в C:\, че иначе няма да я играя. Това е адски тъпо (с демото) - да задължаваш хората да си слагат игри и какъвто и да е софтуер, който не е от първа необходимост, в системния дял.

Link to comment
Share on other sites

Не знам за теб, но аз си я инсталирах на друг от системният дял. Проблем можеш да имаш при разархивирането, когато наиситна се ползва систмният дял. Но това нито е първата нито ще е последната игра, която ползва този метод.

Иначе като я гледам... явно са решили да крадат от пазара на фифа при конзолите. Голям смях в последно време фифа изпревари пес при конзолите, а пес пък спечели сърцата на пс феновете. В смисъл това по разни пазарни статистики... иначе мен това хич не ме вълнува при положение, че геймя само на комп. Та приликите с фифа са доста... опитали са да въведат по-добро бутане при сблъскване на играч... ама ако трябва да сме честни е по-нескопосано от това на конкуренцията. Птичи поглед при някои корнери... остана да сложат и птичи поглед за стадиона докато цъкаш :)

Иначе визията кефи и е по-раздвижена от фифата, но шпагатите са ги направили много неефективни. Не знам... аз лично очаквах повече, тази ми се вижда като копие на предната с 2-3 леки подобрения. А аз и от графика и от към физика очаквах повече. Дано не почнат да копират стратегията на ЕА. Всяка година едно и също с някви дребни промени.

Link to comment
Share on other sites

Не ти дава да се инсталира на друг дял ако на Ц нямаш достатъчно свободно място. Това с разархивирането лесно се заобикаля, но после отново иска да има свободно място в Ц, нищо че му давам съвсем друг дял. Тъпаа работа.

Link to comment
Share on other sites

Е именно де... разархивира екзето в темпоралната папка на профила... която естествено се намира на системният ти дял... не че не можеш да я преместиш де ама по дефолт е там... и след това инсталира от там. Та от тук ти идва на теб проблема.

Link to comment
Share on other sites

За колко тъп ме мислиш? Направих така, че да разархивира в друг дял, а не Ц:. След това като стартирам вече разархивираното .exe и му дам да инсталира в D:\ не ми дава, защото иска да имам 1ГБ свободно в Ц: и 2ГБ в Д:. Проблема идва от там, че дори да искаш да я инсталираш в Я:\ тя пак иска да имаш свободно място в Ц.

Link to comment
Share on other sites

хубаво бе пич недей се пали... Да не мислиш, че някой ще тръгне да си пълне 50те гб дето ги има за системен дял, че да може после идеи да дава. 'кат ти е толкоз зор пък ти се играе... а и явно си умен има сумати начини да си решиш проблема.

Link to comment
Share on other sites

Не се паля, обяснявам и ти пак за ТЕМП-а ми казваш. Не, няма сумати начини. 50ГБ за системен дял? Как ли пък не съм ги отделил. Това дори за виста са много. Ако иска и после цялата игра да се инсталира в Ц няма да я играя и следователно няма да я купя. Не че съм премрял за играта, просто е адски малоумно решение от тяхна страна (и на всички други) да те задължават по такъв начин.

Link to comment
Share on other sites

Ще има турнир на ПЕС 2009!

За подробности вижте ТУК.

Ако има желащи от Пловдив, могат да дойдат с мен (1 или 2 места останаха макс), като ме потърсят на SKYPE: Imhotep1976

Link to comment
Share on other sites

nqkoi da znae dali ima pach s opravenite imena i transferite 6tot pak ima benbatov i go nqma v man4ester kakto i 6eva v milan a sig i drugi transferi ae nqkoi ako nzae ne6to da pi6e :wacko:

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32050

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=30185

Различни са, не съм ги тествал още.

 

Тествах ги и не бачкат при мен. Ибонков и Бенбатов стоят, Саха е в Ман Ю. дори коментатора ми изчезна някъде и не се чува изобщо, а е пуснат от опциите.

Link to comment
Share on other sites

Някои да знае как може да почнеш МЛ с напълно избран от теб състав?Т.е. да нямаш ограничение от само 1000т за играчи и да си почнеш от която лига искаш и дивизия?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

От Замунда:

 

с тях сейфовете се губят, тъй че it's up to you :whistle: :closedeyes: :-D Gaming Access Community Patch 2.0 + Patch 1.20 за PES 2009 потърсете го в гууглето.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

имам един проблем (не знам дали при някой друг също е присъствал) свързан с излизането от играта т.е. от directx ... просто не мога да отида на десктопа, а стои черен екран при опит да я напусна.

 

а, и още нещо - позволява ли като на фифата да играеш в мрежа с друг играч? 'щото аз я сложих само заради това и ако е пак като някоя от предните версии, където само с лицензирана версия да става, ще трябва да я махам :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...