erick_johnson Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Подарявам Женска Чилийска роза на година и половина заедно с терариумчео. Спешно е! Утре вечер заминавам за Варна, но не мога да я взема с мен и майка ми иска да я убие моля ако има някой заинтересован - 0898987873 Васил П.П. моля да звънят само хора от Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Обади се на Aquila - ако е в Пловдив със сигурност няма да ти откаже, а и има богат опит с всякакви паяци и гадинки. На ЛС ще ти пратя номера на GSM-а му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Донеси го при мен, ние с Иво ще се погрижим за него. Аз съм на ул. Богомил, пиши ми лично да се уточним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Видинье закъсня, вече е при мен. Мерси и на Пламен, паячето е супер, най-накрая имам злобен паяк А честито - снимай го някой ден тоя паяк, че да го видим. Мамка му и прасе хахахах - да го покажеш да го видя какъв е поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.