vamfan Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 сабрали са ми се доста модели, само по една бройка са. нито един не е китаиски, добри марки са.нямят си само батерии-зарядни аа или ааа стандарт.пробвани са работат. ако има проблем връщам парите или сминям с друг по желание.има и с дигитален секретар. общи характеристики(немога да опиша за секи модел) -работят на цифрова и аналогова централа -изписват кои звъни, ако се поддържа услугата -подсветка на дисплея - DECT -избор на мелодии -многоезично меню, няма бг. давам линк към снимкити, като кликнете върху снимката се увеличава с добро качество от тук започват ако искате някой модел ми кажете коя снимка по ред е или ми пратете линк с снимката, щтото са 3 страници цени както следва - с 1 слушалка без секретар 8лв -с 1 слушалка със секретар 10лв -с 2 слушалки 12лв. -секретар с касета 5лв -обикновенни с жица 6лв всичко е чисто ново, може да е малко позацапано от стоенето при интерес за запазване реда се определя от получените съобщения тук, на лично или скайп daniboy6663 вечер на скайпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 нареждам се първи за DECT с две слушалки, може и със секретар, изпрати ми кординати на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Аз искам АЕГ-то от 11 снимка Предполагам няма секретар , а само да ми кажеш с какви по-точно батерии е . И нали като го поставя на гнездото му се зареждат батериите ? Ще ти пиша после в скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Нареждам се за филипса от 12 снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 ---ТОЗИ МОДЕЛ --- имаш ли го в наличност и ако отговора е ДА - то запази ми го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluebob Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Ще взема филипса от 13-та снимка - http://www.vamfan.snimka.bg/album.php?albu...amp;pid=7904856 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Ще взема 1 със жица, само да има клип функция - да изписва номера. Колкото повече екстри има, толкова по-добре, но да е жичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Пиши ме и мен за 2 бр. жични, но само ако коректно поддържат CLIP-функцията...щото и сега си имам 1 от МЕТРО с дисплей, дето в указанието му пише, че я поддържа, а на практика изписва номера само при 2% от позвъняванията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Искам да взема с 2 слушалки (ако е останал някой, че от снимките видях само 1). Ако няма с 2 слушалки имам интерес към "с 1 слушалка със секретар 10лв". Би било добре да напишеш кой снимки на кой вид отговарят (горе в темата на съответния вид да изредиш номерата на снимките на тези които са останали). Пиша ти тук за да си запазя ред, иначе ще се доуточним тези дни на ЛС или по skype). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Имам интерес за жичният от снимка номер 5 http://www.vamfan.snimka.bg/album.php?albu...amp;pid=7904820 дай координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted September 28, 2008 Author Share Posted September 28, 2008 posta e aktualiziran , snimki ima samo na tel. v nali4nost. za kario88 tova ot 5 e samo sekretar s kaseta za LAMERFALL s 2 slu6alki njama ve4e, ima s 1 i sekretar, no ne e s obiknovenni baterii aa, ot tezi deto sa v paket sa 3,6v s buksi4ka i se vklu4vat kam tela, ima gi navsjakade, probvan e i raboti eto tozi ako iska6 pi6i da ti go zapazvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
volt Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Купувам №4Телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Жалко ...нямам интерес тогава.Благодаря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sne6ko Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Здрасти Имам интерес към този телефон. Остави ПМ с кординати Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted October 11, 2008 Author Share Posted October 11, 2008 dobavjam tozi 2 slu6alki, podsvetka na displeja, clip, menu na angliiski ima problem-maikata ne zarejda slu6alkata, zatova dobavjam o6te edna otdelna zarejda4ka za slu6alka. raboti bez zabele6li cena 10lv bez komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
volt Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Купувам го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Интересува ме телефонът на втората снимка с дигитален секретар ли е и има ли някакъв проблем с него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted October 12, 2008 Author Share Posted October 12, 2008 за сега сам отговорил на всицки, премиера със секретаря запазен за колегата от горния пост добавям този дигитален секретар, подсветка, полифоницно звънене и др. екстри, 2 слушалки цена 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.