Jump to content
BulForum.com

Купувам радиоточка до 5лв. работеща

Recommended Posts

mislq 4e imam nqkade v mazeto samo da popitam za kakvo ti e,smisal koe ot neq 6te izpolzva6,za6toto imam i razni 4asti ot takava radioto4ka?

Трябва ми като високоговорител.

imam i otdelen govoritel samo,ako iska6 i cqla raadioto4ka imam izbora e tvoi

Трябва ми само радиоточката, другото не ме интересува.

Съжалявам, ама много ясно съм написъл каво търся-РАДИОТОЧКА.А не високоговорител.Като не правите разлика аз не съм ви виновен.

imam i otdelen govoritel samo,ako iska6 i cqla raadioto4ka imam izbora e tvoi

ама и ти маи си нямаш на идея написано ти е идеално избора си е ттвои ако няма да купуваш поне не ъпваи темата .моля да затворите темата... :angry1

аман

Написал съм, че търся радиоточка която ще я използвам като високоговорител.Това не означава, че търся колонки и други глупости.

Моля да успокоите страстите...най-малкото за една радиоточка от 5 лв. няма смисъл да се хабите взаимно чак толкова. Човекът търси радиоточка - който има да предлага и да затваряме темата.

Midex imam radioto4kata no 4oveka nese obajda,koordinatite mi sa v podpisa :)

Ти досега ми предлагаш високоговорител, и постоянно ми разправяш че имаш части и цяла радиоточка.

Ти досега ми предлагаш високоговорител, и постоянно ми разправяш че имаш части и цяла радиоточка.

А ти обади ли му се, той каза че има И радиоточка?

Даже няколко души май казаха, че имат радиоточка. А ти казваш, че търсиш радиоточка..

Поне в това има съвпадение, обади се и вземи радиоточката, а не високоговорителя.

Даже аз имам някои части от радиоточка, преди години от Несебър една хотелска стая изкормих една радиоточка и имам поне потенциометъра или там стъпковото управление.

Дайте да сглобим една радиоточка ако не се намери радиоточка за Правец–фан.

Хайде стига сте го ъпвали с тая радиоточка,това е най търсената стока тая седмица.

Модераторите що не му сложите темата най отгоре пък дано си намери :angry:

Хайде стига сте го ъпвали с тая радиоточка,това е най търсената стока тая седмица.

Модераторите що не му сложите темата най отгоре пък дано си намери :angry:

Ти кат не предлагаш не се обаждай.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...