Jump to content
BulForum.com

ПРОДАВАМ MOTOROLA RAZR2 V8

Recommended Posts

Продавам Motorola RAZR2 V8 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...=1367&go=GO ето спецификаций перфектно е телчето с зарядно и слу6алки 270лв ... в мобиле най-ниската цена за продажба втора употреба е 280 така че мисля че е добра цената ... 0883 466 019

хмм а нов го дават с карта на мтел 370 ... Може и да се намери 370 лева нов без карта но е съмнително ... та телефона е 4исто нов без забележки и с гаранция .. за теб 100 лева ако не са пари ОК... Това че някой телефони държат цена а други не също май не го смята6 .. аз ти показвам в мобайл най ниската цена е 280 за втора употреба.. също има и 4овек който търси такъв тел за 245 лева .. твоя пост го считам за 4ист спам ...някой не6та държат цена а други не .. преди6ния ми телефон може6е да се намери за 420 лева нов .. а аз не можах да го продам за 150 дори .. а за V8-цата виж я и тогава ми говори добра цена ли е това или не .. които иска да си го купи с 100 лева горница от магазина абс.същия

значи телефона ми е подарък , купен е преди 2 месеца мисля от Мтел ..реално 2 месеца е използван ..гаранционната карта към мтел 6те я дам допълнително

Значи .. дата на закупуване 12.07.2008 , гаранцията е към мтел 24 месеца :)на месец и половина е тела- цената става 260лв и е горе долу твърда + USB кабел и диск с софт

• 1 month later...

Ако отидеш до гаранционното имаш ли представа какви пари ще ти вземат за нов заден капак?

Имам и още един въпрос - как по-дяволите го изгуби :blink:

Не си писал, че има проблеми със задния капак?

ами значи задния капак струва около 5 евро в ибей а от тук не ако се вземе незнам зависи колко се намери ;) значи цената става 170 лв 0883 466 019

Имам и още един въпрос - как по-дяволите го изгуби :blink:

Не си писал, че има проблеми със задния капак?

/ лек offtopic : може ли да поясня аз малко по този въпрос ? Предполагам , че не е имал проблеми със задният капак. Понеже имаме и такъв телефон в семейството мога да дам малко разяснение . Задният капак на този модел е проблем . Той не е капак като капак , такъв какъвто сте свинкнали да виждате на останалите телефони . Той е парче тънка ламаринка , с големина 2/3 от задният панел .Много е тънък , ламаринен и лесно се огъва. Държи се буквално на 2 ....крачета и лесно се вади. Можеш да го сложиш капака , и ако не провериш как си го сложил - той си стои, но като го тръкнеш някъде по джобовете и капака пада.Захващето му е проблема . Докато бях с него (сега жената, много го харесва ) - на 2 или 3 пъти ми пада в движение тоя капак .Иначе не съм имал проблеми, телефона е супер , особенно ми харесва в него тъч сркийн бутоните на горният екран.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...