Nasend Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Продавам Motorola RAZR2 V8 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...=1367&go=GO ето спецификаций перфектно е телчето с зарядно и слу6алки 270лв ... в мобиле най-ниската цена за продажба втора употреба е 280 така че мисля че е добра цената ... 0883 466 019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Кво му е доброто на цената нов е 370 кинта ти го даваш за 270 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 хмм а нов го дават с карта на мтел 370 ... Може и да се намери 370 лева нов без карта но е съмнително ... та телефона е 4исто нов без забележки и с гаранция .. за теб 100 лева ако не са пари ОК... Това че някой телефони държат цена а други не също май не го смята6 .. аз ти показвам в мобайл най ниската цена е 280 за втора употреба.. също има и 4овек който търси такъв тел за 245 лева .. твоя пост го считам за 4ист спам ...някой не6та държат цена а други не .. преди6ния ми телефон може6е да се намери за 420 лева нов .. а аз не можах да го продам за 150 дори .. а за V8-цата виж я и тогава ми говори добра цена ли е това или не .. които иска да си го купи с 100 лева горница от магазина абс.същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Какъв цвят е и колко памет има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 черен с 425.4 мегабайта памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Реално колко месеца си го използвал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 значи телефона ми е подарък , купен е преди 2 месеца мисля от Мтел ..реално 2 месеца е използван ..гаранционната карта към мтел 6те я дам допълнително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Значи .. дата на закупуване 12.07.2008 , гаранцията е към мтел 24 месеца на месец и половина е тела- цената става 260лв и е горе долу твърда + USB кабел и диск с софт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Последна цена 250лв ако не се продаде скоро си го оставям за мен skype: shockkk3004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Телефона пак е в продажба .. само че му изгубих задния капак иначе си е ок та заради капака пускам цена 180лв 0883 466 019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Ако отидеш до гаранционното имаш ли представа какви пари ще ти вземат за нов заден капак? Имам и още един въпрос - как по-дяволите го изгуби Не си писал, че има проблеми със задния капак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 ами значи задния капак струва около 5 евро в ибей а от тук не ако се вземе незнам зависи колко се намери значи цената става 170 лв 0883 466 019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Имам и още един въпрос - как по-дяволите го изгуби Не си писал, че има проблеми със задния капак? / лек offtopic : може ли да поясня аз малко по този въпрос ? Предполагам , че не е имал проблеми със задният капак. Понеже имаме и такъв телефон в семейството мога да дам малко разяснение . Задният капак на този модел е проблем . Той не е капак като капак , такъв какъвто сте свинкнали да виждате на останалите телефони . Той е парче тънка ламаринка , с големина 2/3 от задният панел .Много е тънък , ламаринен и лесно се огъва. Държи се буквално на 2 ....крачета и лесно се вади. Можеш да го сложиш капака , и ако не провериш как си го сложил - той си стои, но като го тръкнеш някъде по джобовете и капака пада.Захващето му е проблема . Докато бях с него (сега жената, много го харесва ) - на 2 или 3 пъти ми пада в движение тоя капак .Иначе не съм имал проблеми, телефона е супер , особенно ми харесва в него тъч сркийн бутоните на горният екран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 мда колегата ми взе думите нова цена 160лв .. ако не се продаде до утре вечерта го свалям от продажба и си го оставям за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 150лв до довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 пропуснах да кажа .. защото имаше такъв вапрос .. не е кодиран работи с всички оператори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.