Alyosha Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 3 staina kvartira. raion centur-zapad, okolo vmi, noviq stomatologi4en fakultet, smirnenski. davam do 350 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 ima edna do garata do purvi kolovoz. hubava samo 4e kogato minavaat vlakovete mnogo se 4uva :-) ako ne e problem tova pi6i :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 3 стаен(2 спални,хол,кухня и баня с коридор,2 тераси) с чиста застроена площ (без общи части) 72кв.м.Ново строителство,4-ти етаж (от 5) изложение изток,север,запад.Зад кино Гео Милев-ул.Тракия.Пълно обзавеждане-легла с матраци,гардероби,ракли,холова гарнитура,холна секция,кухненски шкафчета , кухненска маса със столове.Инверторен климатик,готварска печка,пералня,хладилник,интернет.Апартамента е на 4г.Изключително тихо място,на 5мин пеша от ВМИ и Стоматологичния факултет. Свободен от 15-ти септември. Наем 580лв. с коментар на място. 0889265990 П.П за парите,които предлагаш можеш да вземеш 2 стаен или добре обзаведена гарсонера.А и търсиш апартамент в широк център близо до най търсеното място-ВМИ,където чужденците са най много. Преди седмица гърци наеха 2 стаен на първия етаж за 300 ЕВРО наем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Един приятел дава до прелеза на 6ти септември двустаен обзаведен, с клматик, дограма, дървен паркет след ремонт, мисля, че му иска точно толкова пари, пускам ти мобилен на ЛС, обади ми се да ти дам подробности ако искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazmena Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Аве ни го стряскаите има за по 350 кинта виж в обявите на някоя агенция ще ти намерят .кви 580 кинта ти ваобще маи не си ги виждал на веднаж маи маи... време е модераторите да земат мерки срещу такива спамери .И пак казвам виж всяка една агенция ще ти помогне за такива пари ...Ако можеш поразходи се и попитаи стари хора в квартала има панелки за по 250-300кинта в смирненски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 ... време е модераторите да земат мерки срещу такива спамери .... "Модераторите няма да вземат мерки", тъй като от моя гледна точка това не са спамери, а хора споделящи лични впечатления. В днешния свободен пазар е напълно естествено да има предлагане на много високи, както и на достатъчно приемливи цени. Ако споделя и аз лично впечатление - имам апартамент 100 м2 в суперцентъра, който съм дал под наем за подобна цена като дадената в първия пост...така че всичко е възможно при достатъчно търсене и малко късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Аве ни го стряскаите има за по 350 кинта виж в обявите на някоя агенция ще ти намерят .кви 580 кинта ти ваобще маи не си ги виждал на веднаж маи маи... време е модераторите да земат мерки срещу такива спамери .И пак казвам виж всяка една агенция ще ти помогне за такива пари ...Ако можеш поразходи се и попитаи стари хора в квартала има панелки за по 250-300кинта в смирненски. jazmena,на теб ако ти харесва да живееш в панелна кочина с мебели от 20 години,мокета да ти смърди на пикнята на дядото живял там,да слушаш съседите като се шибат,карат и пърдят,да сменяш 2 тролея и един автобус за да стигнеш до центъра....ок,живей си там за 300лв наем. Това,което предлагам не отговаря на стандарта ти на живот и за теб квартира явно е стая където има легло,мивка и някое шкафче. Спамера в случая си ти и ме караш да правя нереглементирани изказвания.На който не му харесва наема да си търси каквото му е изгодно.На пазара цената определя качеството.Знам какво предлагам и на каква цена.Пак повтарям цената нее крайна и подлежи на коментари при оглед и забележки и изисквания от наемателите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyosha Posted August 25, 2008 Author Share Posted August 25, 2008 "Модераторите няма да вземат мерки", тъй като от моя гледна точка това не са спамери, а хора споделящи лични впечатления. В днешния свободен пазар е напълно естествено да има предлагане на много високи, както и на достатъчно приемливи цени. Ако споделя и аз лично впечатление - имам апартамент 100 м2 в суперцентъра, който съм дал под наем за подобна цена като дадената в първия пост...така че всичко е възможно при достатъчно търсене и малко късмет. ako tr da sme 4estni...togava bih iskal na moderatora da mi q nameri tazi kvartira na parviqt kolovoz, a ako ima takava togava az 6te mu namerq na moderatora to4no na aerogarata ....... kvo 6te kaje6 a? Едит: Би ли обяснил какво точно искаш да кажеш, че явно съм доста тъп. Коментарът ми беше към съвсем друг...а и ако се опиташ да пропишеш на кирилица, хич няма да е зле. (Midex) jazmena,на теб ако ти харесва да живееш в панелна кочина с мебели от 20 години,мокета да ти смърди на пикнята на дядото живял там,да слушаш съседите като се шибат,карат и пърдят,да сменяш 2 тролея и един автобус за да стигнеш до центъра....ок,живей си там за 300лв наем.Това,което предлагам не отговаря на стандарта ти на живот и за теб квартира явно е стая където има легло,мивка и някое шкафче. Спамера в случая си ти и ме караш да правя нереглементирани изказвания.На който не му харесва наема да си търси каквото му е изгодно.На пазара цената определя качеството.Знам какво предлагам и на каква цена.Пак повтарям цената нее крайна и подлежи на коментари при оглед и забележки и изисквания от наемателите. pi4 ne6to se burka6... ka4estvoto opredelq cenata... az v momenta jioveq v tozi raion na 120 m2 apartament na 400 lv naem i moga da ti kaja 4e ima boll takiva...ako iska6 da si dade6 tvoqt apartament pi6i si nova obqva i gotovo ne me zanimavai men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 vlizash tuk i zadavash naseleno mqsto, tip(dava pod naem , prodava i te taka) mestopoloijenie i si tyrsish kvartira ot men uspeh v namiraneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.