Jump to content
BulForum.com

gecaaa

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

About gecaaa

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 03/16/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Карлово
 1. Търся песента,която се настройва автоматично при активиране на услугата "Fun Call" на Глобул. На линка по долу я има в началото и около 00:29 секунда до края. http://vbox7.com/play:668e2f1f Благодаря предварително!
 2. Ако тегля някой филм който пише .AC3... непременно трябва да имам някакав филтър за звука ли де да знам,защото някой казват, че нямат звук и трябвало да дърпат някаква програма филтър за звука. Ако някой знае ква е тая програма и задължително ли е да я има?
 3. Остават два часа до апокалипсиса. Животните се събрали в гората и се чудят какво да правят. Маймуната казала: - Абе, дайте да си направим една оргия, една мешена секс салата, тъй и тъй щи се мре! Започнал див животински групов секс, кой кого чука, няма значение. Слонът започнал да я чука жирафката, а тя недоволно обърнала муцуна към него и го пита: - Що си сложил презерватив, нали ще мрем след час? - Не съм сложил презерватив, питонът, ми прави свирка... Един човек си купил легло и го кръстил "вана" купил си възглавнички и ги кръстил "цици" купил си перде и го кръстил "баджаци" купи
 4. Да си призная,преди да гледам Damage гледах Death warrior,който беше много по-тъп и от Wrestler & Damage. Сигурно за това ми е харесал.
 5. Damage със Стийв Остин (Ледения).Подобен на Wrestler с Мики Рурк,ама е по-як. Според мен е добре изигран и за съвременен екшън-драма много го бива.
 6. Interviewer: your name? Saudi: Ahmed. Interviewer: sex? Saudi: 8 times a week. Interviewer: sorry, i meant male or female.. Saudi: males, females, shemales, and sometimes even camels. Interviewer: holy cow! Saudi: yea, cows and goats, too. Interviewer: gosh, isn't that hostile? Saudi: horse style, dog style, any style! Interviewer: oh, dear! Saudi: nah, no deer, they run too fast!
 7. Разправяха ми в една кръчма едни пияндета за един мангал от село - Йойо ( ) , който отишъл да кандидатства на някакво работно место за тираджия,ама наш Йойо абер си нямал от съвременни тирове,понеже бил с купена книжка и категории за шофьор на тир,та наели го. Викнали го да му кажат кво що,кога да почне да кара,кво да кара...Оня клатил глава като циганин (не слуша ма е съгласен) и почнали да му обясняват за автопилота на камиона и оня чул,че има автопилот запомнил го,разбрал как се вклучва и т.н. Казали му кога почваа да кара и Йойо се появил и подкарал тира.Ама са сетил,че тирът има а
 8. stop,hey what's that sound everybody нещо си там... много е известна май се казва what's нещо ама не се сещам Help!
 9. в баумакс няма ли? Бойко Борисов кога махна катинарчето,ако някой има спомен?
 10. да не е "дневна светлина" със Силвестър Сталоун веднъж по нова пускаха един филм за едни извънземни,които ги намериха в една пещера,но бяха като някви червеи и по едно време почнаха да мутират или евулюират,та макар всички злини причинени от извънземните накрая цяла америка събра Head&Shoulders ( ) в една пожарна и избиха извънземните.във филма играе оня русия от царете на хаоса (новия) и си мисля,че играеше и няква чернилка или оня с брадичката от Джурасик парк,не помня.филма много ме накефи,обаче като не му знам името..
 11. из,"Всичко за един лев","Сап Лабс" Ако успее в тази задача, директорът на САП Лабс ще получи възможност да замени нещастното си ново BMW525 с бял модел Голф 2, тунингован по пернишки с метална тръба отпред и теглич отзад, както и нов килим от магазин Комо - да покрива Голфа през лятото... и най-правилния превод на google translator http://picbg.net/pic.php?u=24344VLIDT&i=365609
 12. Късно вечерта, вечно пияният съпруг се прибира вкъщи и заварва жена си легнала в спалнята с банан в задника. Мъжът: - Кво става, ма? Да не си изкукуригала? Жената: - Банален секс, скъпичък...
 13. Заговорихте за iPhone и не успях да се сдържа да ви припомня,че "жестоката" Миглена Кунева иска да се спре разпространението на устройствата,поръди опасността от взрив ( ) Не,че нещо обаче госпожата не говори трезво,или поне не се слуша к/ви ги дрънка. Ако комисарката успее да спре айфоните тезата на Thief,че до 2020 ще са направили 50 млн продажби,ще се окаже грешна.
 14. В този филм май Уестли Снайпс беше главния герой,дори и да не е той пак някакво негро беше.И стреляше с ледени патрони,за да се разтопят в тялото на жертвата.Имаше по някое време и една мацка спасяваше ли кво ставаше,та ходиха в един изоставен военен лагер или база,и ги гониха феберето за нещо.
×
×
 • Create New...