gecaaa Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Търся някое скромно CD за кола,може и без мп3,но те са за предпочитане.Хора,който предлагат пионеер просто да пишат в другите обяви,аз търся цд за москвич все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Имам едно СОНИ само СД е, по-стар модел е..., но е супер като работа...Ако те интересува пусни едно ЛС за да ти пратя снимки, цената е 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 idealna e ofertata ama dai snimka ama mi e malkok soleno tva 50 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibona_ Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 то http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=69097 има записвачка с плей бутон - трябват и 12 и 5 волта и пелйва аудиосд-та без проблем. (MSI CD-RW 48x. Има копче PLAY (плейва АудиоСД без компютър) - 13 лева.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 то http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=69097 има записвачка с плей бутон - трябват и 12 и 5 волта и пелйва аудиосд-та без проблем.(MSI CD-RW 48x. Има копче PLAY (плейва АудиоСД без компютър) - 13 лева.) OFF: С тоя cd-rom ще падне голям смях като започнеш да слушаш музика на него в Мустанга. Та сериозно вече, иска си бая антишок за да стане работата. Съвременните плеъри за коли си го имат, но cd-тата от PC не са и помирисвали подобна функция просто защото не са за разнасяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 не търся записвачка дето та я забия на колата и да се чудя как да пусна музика на нея аз ако искам такова ще си изчопля записвачката от компа и точка... аз съм написал че искам СД плеър за кола и то каква кола... МОСКВИЧ така че ми трябва евтино сд Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Търся някое скромно CD за кола,може и без мп3,но те са за предпочитане.Хора,който предлагат пионеер просто да пишат в другите обяви,аз търся цд за москвич все пак Купи каквото и да е със USB вход, че като знам как друса Москвич-а постоянно ще ти прескачат дисковете, освен ако не ги слушаш когато колата е в покой . Друга идея е какъвто и да е касетофон и със адаптерна касета си пускаш mp3 плеъра ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 13, 2008 Author Share Posted August 13, 2008 А такава адаптерна касета можеш ли да ми кажеш къде може да ссе продава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 А такава адаптерна касета можеш ли да ми кажеш къде може да ссе продава? Вчера или миналия ден я предлагаше пич от форума за 10лв. Търси назад ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Domko в Kaufland имат адаптерни касети, и В Санито търговския център на първи етаж в едно магазинче за телефони и такива джаджи има такива касети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 13, 2008 Author Share Posted August 13, 2008 blagodarq vi mnogo shte potyrsq i kato zema shte vi se pohvalq , no vse oshte tyrsq cd player Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Гого,виж тая тема http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...%E0%F1%E5%F2%E0 .Тука има тва дето т трябва,ама незнам дали му се занимава на човека с куриер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 25, 2008 Author Share Posted August 25, 2008 zakupena e adapterna kaseta molq temata da byde zatvorena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.