Jump to content
BulForum.com

Търся CD за кола

Recommended Posts

Търся някое скромно CD за кола,може и без мп3,но те са за предпочитане.Хора,който предлагат пионеер просто да пишат в другите обяви,аз търся цд за москвич все пак :lol:

Имам едно СОНИ само СД е, по-стар модел е..., но е супер като работа...Ако те интересува пусни едно ЛС за да ти пратя снимки, цената е 50лв.

то http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=69097 има записвачка с плей бутон - трябват и 12 и 5 волта и пелйва аудиосд-та без проблем.

(MSI CD-RW 48x. Има копче PLAY (плейва АудиоСД без компютър) - 13 лева.)

OFF: С тоя cd-rom ще падне голям смях като започнеш да слушаш музика на него в Мустанга. Та сериозно вече, иска си бая антишок за да стане работата. Съвременните плеъри за коли си го имат, но cd-тата от PC не са и помирисвали подобна функция просто защото не са за разнасяне.

не търся записвачка дето та я забия на колата и да се чудя как да пусна музика на нея аз ако искам такова ще си изчопля записвачката от компа и точка... аз съм написал че искам СД плеър за кола и то каква кола... МОСКВИЧ така че ми трябва евтино сд

:blink:

Търся някое скромно CD за кола,може и без мп3,но те са за предпочитане.Хора,който предлагат пионеер просто да пишат в другите обяви,аз търся цд за москвич все пак :lol:

Купи каквото и да е със USB вход, че като знам как друса Москвич-а постоянно ще ти прескачат дисковете, освен ако не ги слушаш когато колата е в покой :). Друга идея е какъвто и да е касетофон и със адаптерна касета си пускаш mp3 плеъра ...

А такава адаптерна касета можеш ли да ми кажеш къде може да ссе продава?

Вчера или миналия ден я предлагаше пич от форума за 10лв. Търси назад ...

Domko в Kaufland имат адаптерни касети, и В Санито търговския център на първи етаж в едно магазинче за телефони и такива джаджи има такива касети.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...