Jump to content
BulForum.com

Актове

Recommended Posts

pazu said:
Колко е акта за неминат годишен технически преглед ? Колко трябва да почерпя за да го избегна ?

Е толкова ли не познаваш някой със сервиз с разрешение за прегледи...отиваш минават ти документите, гледат ти колата и ти казва ако нещо й има да го оправиш, без да те връща.

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply
  snoop-dogg said:
Е толкова ли не познаваш някой със сервиз с разрешение за прегледи...отиваш минават ти документите, гледат ти колата и ти казва ако нещо й има да го оправиш, без да те връща.

Имам ... ама утре работи , въпроса беше за днеска ако ме спрат .. но уви - не ме :)

pazu said:
Имам ... ама утре работи , въпроса беше за днеска ако ме спрат .. но уви - не ме :)

А кфо се притесняаш...аз карам с изтекъл преглед от година и полвина :lol: .И гражданска нямам...пф то аз и книжка нямам...ебаси мамата :lol:

П.П.Хубу че поне имам каска та не ме спират :punk :lol:

PROSTAKA said:
Как става така ,че идват у вас от местното районно, връчват ти акт и ти взимата книжката за един месец затова че преди повече от година ,тоест на 10.10. 2007 г

1) двжение със скорост над допустимите стойности и 100 лв глоба

Нито пише точен час кога е било това, нито с колко точно е превишена скороста? някъде на път 1 клас- 263-ти км.

Утре ша вида в КАТ , явно ще има жалби.

Ами за пръв път се обърнах към правосъдието и се уверих , че има такова, счели са жалбата ми за основателна и съда отменя акта, който са ми измислили.

Извода е ,че винаги трябва да се подава жалба, когато считаш че си прав в определения 7 дневен срок и винаги пишете като ви правят акт, че "имате възражения" :bgrin:

Мм вчера колко "Наградиха" с лепенки по прозорците с по 30 кинта на алейката между Иконома и Дървото :X. Поне едно 10 парчета бяха печелившите B)

katalunec89 said:
еми браво,друг път можеш да погледнеш за знак.тряяше да влезеш по на вътре чак до чешмата или горе до алиошата да се качиш ;)

Късметът беше на моя страна ,защото не притежавам собствено мпс което да паркирам там всеки ден а и този ден бях "пешеходец". Иначе ,да има си знак в началото на алеята ,но го казвам за тези които всекидневно там паркирват да внимават ;)

Мда ок,но попринцип щом има знак...не се паркира.омразнало ми е от малоумници които паркират където си поискат.Аз обикалям сума ти време за да намеря място ,а селянина доиде и хоп бутне е кадето му падне !

katalunec89 said:
Мда ок,но попринцип щом има знак...не се паркира.омразнало ми е от малоумници които паркират където си поискат.Аз обикалям сума ти време за да намеря място ,а селянина доиде и хоп бутне е кадето му падне !

Аз само не разбрах теб какво те бърка ,че някой си е спрял на забранено там ? Като е спрял неправилно , всеки си носи кръста... И каква е връзката с това ,че не можеш да си намериш място? Ти нали не спираш където не трябва , съответно никой не ти е взел мястото... Поправи ме ,ако бъркам някъде :)

Барка ме ,че щом има забрана трябва да се спазва...ти как мислиш ? Хубаво ли е да спре на забранено примерно на руски ?!? Щом има сложен знак...има защо ! Специално за това място м/у 2 училища,ако измежду колите изкочи някои 8-мо класник какво ще мислиш?

Вчера стана кулминацията при мен. (ха-ха)

За 1ви път ме спират.

Бях тръгнал много екстремно от Плазма към вкъщи, защото си бях заправил кейса с дисковете.

Но пък преди това си бях оставил протмонето в една приятелка в клуба (т.е. книжка, талон, застраховки, талон за колата) всичко в нея.

И ме спират за превишена скорост и без колан. Та въпроса ми е..горе-долу колко ще ми е глобата. (имам касмет, че пичовете ми влезнаха в положението, че съм на работа и т.н. и се разбрахме бързо.

Писаха 4 нарушения.

Без колан.

Превишена скорост.

Без лични документи.

Без документи за колата.

Интересно ми е какви пари ще ми земат, но по-важното е че не ми взеха книжката, защото си бях направо за това...

Exploit said:

За 1ви път ме спират.

Бях тръгнал много екстремно от Плазма към вкъщи, защото си бях заправил кейса с дисковете.

Но пък преди това си бях оставил протмонето в една приятелка в клуба (т.е. книжка, талон, застраховки, талон за колата) всичко в нея.

И ме спират за превишена скорост и без колан. Та въпроса ми е..горе-долу колко ще ми е глобата. (имам касмет, че пичовете ми влезнаха в положението, че съм на работа и т.н. и се разбрахме бързо.

Писаха 4 нарушения.

Без колан.

Превишена скорост.

Без лични документи.

Без документи за колата.

Интересно ми е какви пари ще ми земат, но по-важното е че не ми взеха книжката, защото си бях направо за това...

много ;)......поправете ме, но ако те проверят като пешеходец и нямаш докумнети в теб - 50 кинта?

Exploit said:

За 1ви път ме спират.

...

За колана е 50, за скоростта зависи с колко, за без документите по 20 лева - предполагам. Пресен съм като знания, че тази седмица платих 90 на държавата.

Не знам, дали е коментирано в темата, но мога да кажа, че всеки който за минал период е имал поне 2 г. без нарушения, може със задна дата да си възстанови точките отнето преди този предиод. С една молбичка малка. :D

Някъде на акт-а дали ще пише колко е? Че не видях честно казано.

Радвам се че не ми я взеха, защото си бях виновен.

И да попитам. Един приятел ми каза, че ако нямаш собственост (т.е. апартамент или друго на твое име), може да не плащаш и акт-а пада след определен период от време (изтича), а като имаш ти зимат парите от данаците. Искам да попитам дали някой знае нещо по въпроса да съм наясно :)

Exploit said:
Някъде на акт-а дали ще пише колко е? Че не видях честно казано.

Радвам се че не ми я взеха, защото си бях виновен.

И да попитам. Един приятел ми каза, че ако нямаш собственост (т.е. апартамент или друго на твое име), може да не плащаш и акт-а пада след определен период от време (изтича), а като имаш ти зимат парите от данаците. Искам да попитам дали някой знае нещо по въпроса да съм наясно :)

Приятелят ти дори и да е прав, без да си платиш акта не можеш да си вземеш талона, а без талона...

Най-после се усетиха хайваните как да си събират парите от актовете.

Там е работата, че всичко си е в мен поради липса на протмоне тогава :D

Аз ще си го платя, но питам за да стане на мен и на другите, който не знаят ясно. :)

neslomim said:
Не знам, дали е коментирано в темата, но мога да кажа, че всеки който за минал период е имал поне 2 г. без нарушения, може със задна дата да си възстанови точките отнето преди този предиод. С една молбичка малка. :D

Без нарушения или без нарушения за които да са ти отнети контролни точки ?

Exploit said:
Там е работата, че всичко си е в мен поради липса на протмоне тогава :D

Аз ще си го платя, но питам за да стане на мен и на другите, който не знаят ясно. :)

Ахах ми значи определено няма за къде да бързаш. И как така ти написаха акта ми е чудно. Ако беше обадил друго ЕГН и друго име, на някой "приятел" твой примерно. Не спират да ме учудват господата от КАТ.

Ael said:
Без нарушения или без нарушения за които да са ти отнети контролни точки ?

Съществен въпрос, но не знам отговора.

Аз съм почти сигурен, че нямам пропусната година без акт или фиш поне от 2002 насам. А човека, който ми каза, че ще ми възстановят 13 точки по горната схема е началник в КАТ т.е. аз самия и молбата не съм писал и не съм 100% наясно - и сега като се замислям, може би е точно така - явно става дума за нарушения при които са отнети конктролни точки т.е. трябва такива да нямаш за тия 2 години.

Мина ми през главата да обадя на друг имената, обаче бързах страшно много и размислих. Те и все пак проверяват по-радиото.

С колко точки ще се разделя :D

Exploit said:
Мина ми през главата да обадя на друг имената, обаче бързах страшно много и размислих. Те и все пак проверяват по-радиото.

С колко точки ще се разделя :D

Ако въобще нещо проверяват е съвпадението на данните и ако ги знаеш точно директно е отишъл акта при друг. Лошото е ако той го обжалва тогава ще тръгнат по обратния ред и ще стигнат до теб, но най-малкто ако ти е приятел и ти си с малко точки ще се оттървеш.

Точките за колан са 8, а за скоростта зависи вече го казах. За документите съм 99%, че няма отнемане на к.т.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...