John_Cena Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 КУПУВАМ ГОДИШНА ВИНЕТКА !! КОЙТО ИМА НЕКА ДА ПРЕДЛАГА Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 КУПУВАМ ГОДИШНА ВИНЕТКА !! КОЙТО ИМА НЕКА ДА ПРЕДЛАГА да съм си купил и да не съм си я лепнал на стъклото ли? или да ми е на стъклото и да не ми трябва вече? второ го имам, ела си я отлепи :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 за 5 лева ти я свалят автостъкларите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 за 5 лева ти я свалят автостъкларите. значи ако намери някой автостъклар да дойде да я отлепи или разбере как става, там с горещ въздух или кво му баят, да дойде. колата не може да отиде до автостъклар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 значи ако намери някой автостъклар да дойде да я отлепи или разбере как става, там с горещ въздух или кво му баят, да дойде.колата не може да отиде до автостъклар Каква пара и дириш, стъклара съм аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian_79 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Приател,взимаш един препарат за стъкла или някъкво пръскало правиш сш сапунена вода или към препарата за стъкла малко веро пръскаш и бръснарско ножче за отлепяне става като заводска винитка-минетка или там квото е Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Haide molq bez spam..Koito ima vinetka nega da predlaga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.