magnus Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Здравейте, Продавам следните компоненти: 1. 3 бр. стъпкови мотора. Нищо не разбирам от подобен вид техника. Прилагам снимки не етикетите, на които пише някои характеристики, както и марка и модел. http://img204.imageshack.us/img204/7628/dscf0394to8.jpg http://img395.imageshack.us/img395/6278/dscf0396sm8.jpg http://img172.imageshack.us/img172/3507/dscf0401ij9.jpg Първите два по 15 лв. третия - 20 лв. Цена за трите - 30 лв. 2. Преходник CF-IDE + MicroDrive HMS360404D5CF00 http://img255.imageshack.us/img255/6325/microdrivelz0.jpg Цена за двете - 40 лв. 3. POST диагностична карта: http://img141.imageshack.us/img141/2451/postcard2by0.jpg Няма какво да обяснявам за нея, на който му върши работа знае за какво иде реч. Има Принтерски порт, като става и за диагностика на лоаптопи. Има си и книжка с кодове за генерирани грешки. Цена - 35 лв. 4. PSU Fortron FSP550-60PLN. Гаранцията е изтекла, една седмица мънибак от мен. Работи без проблеми. Цена - 55 лв. За връзка и коментари на ЛС или тук,skype - vassil_st, ако трябва допълнителна информация. Коментар на цените моля да се извършва на ЛС с обосновани аргументи. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Здравейте,Продавам следните компоненти: 2. HDD ExcelStor J8160 - 160GB. Гаранцията е изтекла, работи без проблеми, без лоши сектори. Три дни мъни-бак гаранция от мен за проба и тест. Цена - 40 лв. Батка запазими харда и дъното, и дай тел. за връзка...плиййз скайп адреса ми е:kodimail тел:0898735586 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 3, 2008 Author Share Posted July 3, 2008 За диска първи се обати Rumbata, ще видим как ще стане с него че сме заети до късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 4, 2008 Author Share Posted July 4, 2008 Добавям 4 бр. вентилатори. Дъното е за kodi, диска за Rumbata, трябва само да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Извинявай Магнус засега се отказвам от дъното.Наистина е приемлива ценната ,пожелавам ти късмет .Когато си реша проблемите и ако още се продава ще пазарувам отново от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Диска е продаден. Дъното е отново в продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Видео охлаждането е продадено. Добавям още един диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Интересува ме дъното и най-вече до колко нарежение може да се подаде към рам памета. Какво напрежение пзоволява да се подаде към рпоцесора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 Интересува ме дъното и най-вече до колко нарежение може да се подаде към рам памета. Какво напрежение пзоволява да се подаде към рпоцесора? За бюджетно дъно става въпрос, не съм го "ръчкал". На офис-компютъра на сестра ми е и не ми е до експерименти и проби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Аз не те карам да експериментираш, а питам дали има възможност Все пак ще съм благодарен ако провериш до колко може да се подава напрежение към памета и процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spa Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Аз не те карам да експериментираш, а питам дали има възможност Все пак ще съм благодарен ако провериш до колко може да се подава напрежение към памета и процесора. GA-945GCM-S2L модела - напрежението към процесора май беше до 1.6в. Би трябвало и на това дъно да е така. Но човека е прав, че дъното не е направено за клокване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Какъв е проблема да попитам нещо което ме интересува по дъното? Това за което аз ще го ползвам е моя работа, нали така? За продавача е важно да си продаде стоката за купувача е важно да вземе това от кеото има нужда. Благодаря на spa за отговора на въпроса ми, но ме интересува и колко подава към памета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekotup Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Видео охлаждането е продадено.Добавям още един диск. Да разбирам ли, че имаш още един хард за продаване? Инфо, цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 12, 2008 Author Share Posted July 12, 2008 Да разбирам ли, че имаш още един хард за продаване? Инфо, цена? Т. 4 от първи пост на темата - дал съм модел, цена и условие за продажба . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 15, 2008 Author Share Posted July 15, 2008 Интересува ме дъното и най-вече до колко нарежение може да се подаде към рам памета. Какво напрежение пзоволява да се подаде към рпоцесора? CPU Host Clock Control -Disable -Enable CPU Host Frequency (MHz) -Min=100 -Max=700 -Step=1 PCI Extress Frequency (MHz) -Auto -Min=90 -Max=150 -Step=1 System Memory Multiplier -Auto -1.50 -2.00 -2.50 DIMM OverVoltage Control -Normal -+0.1V -+0.2V -+0.3V -+0.4V FSB OverVoltage Control -Normal -+0.1V -+0.2V -+0.3V CPU Voltage Control -Normal -Min=0.5V -Max=1.6V -Step=0.00625V Възможностите на дъното са това. При интерес може да пишете на ЛС, за уговорки за срещи и проби. Цените са твърди за сега, ако има промяна ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 19, 2008 Author Share Posted July 19, 2008 Добавям два радиатора за RAM памет и три стъпкови мотора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 2 бр. 120x120x38 mm. - 1000 RPMПолзвани около 1 час - не ми вършат работа, слабички ми идват. Цена - 10 лв./бр. За 8 лв ако са останали, бих взел 1 брой да си подменя залмана на кутията отзад, че като го пуснах на 12 волта и взе чат пат да бръмчи. Близо 4 см ли е дебел?! Предполагам че са по-добри от Залман. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 20, 2008 Author Share Posted July 20, 2008 За 8 лв ако са останали, бих взел 1 брой да си подменя залмана на кутията отзад, че като го пуснах на 12 волта и взе чат пат да бръмчи.Близо 4 см ли е дебел?! Предполагам че са по-добри от Залман. И за двата модела съм посочил линк с характеристики. Дали са по-добри, или не от Zalman или други, не мога да отговоря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 Добавям и един радиатор за процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 Свалям цените на вентилаторите. Малко се бЕх олял с тях. Разделям и диска и охлаждането за продан поотделно. Дъното се продава до края на седмицата, след което го прибирам за резерва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Дъното продаде ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 1, 5 и 6 - продадени. Добавям още два диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Добавям още вентилатори и една DVD писачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Добавям и един добър тунер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 1, 2008 Author Share Posted August 1, 2008 Номер 11 продадено. Mod: Следващият път, когато продадеш нещо, отбелязвай го в първия си пост с различен цвят на думата "продадено" или пък направо го зачертавай, както съм направил с вече продадените неща - така е по-прегледно и хората няма да губят време да четат всичко едно по едно, докато срещнат думата "продадено". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.