Jump to content
BulForum.com

Продавам Лаптоп на Търг . Начална цена 140 лв.

Recommended Posts

Продавам следния лаптоп на търг :

Compaq Armada 3500

Mobile Pentium II processors 300 MHz with 512-KB level two cache,

13"-inch CTFT display (XGA)

Display

13.3-inch color XGA TFT with 1024 x 768 resolution and 24-bit true color (16.8M colors internal)

128 RAM, 6.4Gb HDD

CD, батерия - 1 час ( в зависимост от натоварването ) , докин статион с доста силни тонколони

http://h18000.www1.hp.com/products/quicksp.../10013_div.HTML за повече инфо .

Armada3500Pic1.jpg

в комплетка включвам и една PCMCI lan card

начална цена : 140 лв .

блиц цена : 200 лв.

стъпка : 5 лв.

край на търга 01.07.2008

От Пловдив съм .

Има , състояние неизвестно (не съм го тествал) . До 1-2 дена ще го тествам и ще кажа дали работи , но би трябвало да работи .

Има , състояние неизвестно (не съм го тествал) . До 1-2 дена ще го тествам и ще кажа дали работи , но би трябвало да работи .
Ами аз помислих,че след като правиш следната констатация" батерия - 1 час ( в зависимост от натоварването ) " поне си го тествал?!! :blink: За мен обявата ти е несериозна! Аз сеотказвам от офертата си.Поне докато не предложиш нещо наистина сериозно!

лаптопа е тестван ..... това че не съм тествал LPT1 port-а не означава че не съм тествал лаптопа .... моя принтер беше на USB и за това не знам дали порта работи ..................

лаптопа е тестван ..... това че не съм тествал LPT1 port-а не означава че не съм тествал лаптопа .... моя принтер беше на USB и за това не знам дали порта работи ..................
Добре извинявам се,но и ти не се уточни кое не е тествано.Офертата ми остава.

Искам да попитам, тъй като не разбирам хич от лаптопи и прочие техника :) Има ли възможност за Wireless да се сложи или има ли в момента, тъй като ми трябва за работа :)

Да, може да му се закупи wifi адаптер към USB . В момента няма .

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530522 - тази карта е за PCMCIA слота .

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530274 - за усб слота .

LPТ порта работи . Днеска го тествах с един модем :) . Към офертата добавям и чанта за лаптопа .

Наддаването на "inherit.hit.bg" не го приемам . Причини :

Нямам абсолютно нищо против този човек НО един мой приятел преди 3-4 години закупи лаптоп от оказиона му за 190-200 лв. или нещо от сорта беше . Лаптопа беше някаква тошиба на 133 мхз , 32 рам , 3 гб хдд (не съм 100% сигурен но нещо такова беше, същия лаптоп той го беше предлагал и тук) , батерията караше мах 5-10 мин , целия екран беше здал багажа и общо взето моя приятел тъй като грам не разбира се набута в киреча . Тъй като разполага с пари не му се занимаваше да се разправя след като му обясних че тоя лаптоп е за боклука . Та причината поради която не приемам офертата му е ,че 100% тоя лаптоп ще го продаде на някой за 200 лв и отгоре . Не ми е за това че ще направи пари , всеки има право да прави пари както намери за добре ,но според мен ще по добре като го продам на някой дори за 140 лв. ще знам че ще го ползва и ще му върши работа вместо да вземе някакъв боклук дето за нищо не става . Модераторите да преценят дали съм прав или не.

Засега лаптопа остава за "terry1963" който е обявил началната цена .

Mod-note: Въпреки, че силно ме съмнява inherit.hit.bg да не е споменал за горепосочените недостатъци (защото когато има такива, винаги го прави в обявите си)....опита ли твоят приятел да направи рекламация - да обясни на inherit.hit.bg тези неща, които изброяваш по-горе...и като "грам не разбира", защо не отиде с човек, който разбира поне малко?

Относно "модераторите да преценят дали си прав" - ние не сме съдебни заседатели. Тук сме, за да съблюдаваме спазването на правилата, а те не забраняват по лични причини да откажеш продажбата на стоката си на определен човек.

Но в правилата е записано да се продават само лични вещи . Ако ми докажете че тези неще които тои ги продава във форума не ги е купил в оказиона който държи , то по тая логика всяко ЕТ може да продава тука защото той е купил стоката и тя е вече негова лична вещ ?

"Тук сме, за да съблюдаваме спазването на правилата, а те не забраняват по лични причини да откажеш продажбата на стоката си на определен човек"

Еми съблюдавайте спазването им . Чисто и просто той си има оказион и си предлага стоката . Това ако не е ЕТ не знам какво е .... а

P.S. Никой не е длъжен да ти доказва нищо, а и като си толкова сигурен в твърденията си, що не вземеш ти да докажеш кое е купил в оказиона си и кое - в магазин...и какво значение има това? Освен това много избирателно четеш правилата...нека ти опресня малко от въпросната точка, която точно ти ми цитираш:

....Това означава, че ако сте фирма/ET и искате да продавате масово даден продукт....
Дали забелязваш думата "масово" :confused Май не... :ph34r:

Мисля, че този спор е нелеп, най-малкото, че се прави в тема за продажба. Десетки пъти съм казвал, че кой каквото има да се оплаква - да го прави в специализираната за тази цел тема :excl:

При следващ опит от твоя страна да продължиш дискусията в тази тема - ще получиш официално предупреждение (пак съобразно правилата) :excl:

ами човек , филма се пуска , върви си но просто накъсва (само кадрите , говора си върви нормално) и не мога да се усетя от кодеците ли е или от компа :(

ами човек , филма се пуска , върви си но просто накъсва (само кадрите , говора си върви нормално) и не мога да се усетя от кодеците ли е или от компа :(
Лошо тогава.Аз смятах основно за това да го ползвам!! :huh:В случая по-добре го дай на inherit.hit.bg .И без това предложи по-висока цена от моята.

ми дадоха ми съвет да кача по лек плаър . ще го тествам и до 1-2 дена ще кажа какво е станало .

Лошо тогава.Аз смятах основно за това да го ползвам!! :huh:В случая по-добре го дай на inherit.hit.bg .И без това предложи по-висока цена от моята.

ако има възможност за гледане на филми и сърфиране из интернет и аз се включвам ... :) 155 лева.

за филмите казах че ще тествам какво е положението . По хакартеристика се води че може да понесе мах 192 рам (за тези които искат оставил съм сайт за справка най горе в обявата) , за сърфиране в нета не ми прави никакви проблеми , в момента е с XP i s FireFox , mIRC , skype (ще тествам разговорите как са), bitcomet е нямал проблеми

160 лв

Моля някой компетентен да каже какво мисли ... дали ще понесе повечко рам?

Ами то в началото си има линк, където пише:

32 MB and 64 MB SDRAM of standard memory, expandable up to 192 MB, т.е. 256 няма да понесе.

Най-вероятно в момента паметта е 2х64, т.е. за да стане 192, трябва да смениш едната 64-ка със 128-ца.

това е моя последен пост по тази тема ( може накой от "администраторите" да си помислят че изкуствено си up-вам темата , така че за въпроси само на привате или в темата но ще ви отговарям на привате , и последния пост преди дата на изтичане на търга с най висока цена ще спечели търга . Лаптопа е в момента с ХP , интернета (в една тема някой "идиот" беше правил коментар че интернeта ще е "ужас" ) върви като AMD 3200+ 64 processor , 4 gb Ram , 2.90 GHz , разлика межу този настолен компютър и лаптопа който продавам е 0.00000001 . Просто и на двата върви без никаква разлика така че "разбирачите" които много знаят за разликата между "слабия лаптоп" който продавам и настолното ми PC отностно интернета да млъкнат .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...