Jump to content
BulForum.com

Gyumishev

Members
 • Content Count

  952
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gyumishev

 1. Интересувам предвижда ли се излъчвана на новия канал кал на Слави Трифонов ,Телевизия 7/8?
 2. Взех я вече.Благодаря на колргата!
 3. Предвижда ли се включването в ТВ листа на Канал3?
 4. Пробвай тука https://www.facebook.com/groups/market.psn.bg/ има доста игри!
 5. Рутера е напълно изправен.Причина за продажбата е подмяна с по мощен!Цена 20 лева.https://www.olx.bg/ad/ruter-tp-link-wr-841n-CID632-ID7t6BD.html
 6. И аз за малко да се вържа,но нещо ми подсказваше,че е прекалено хубаво ,за да е истина!!Все пак еднократна такса,дългосрочно ползване(и то с платени канали)?!!И си помислих,няма как разпространителите да не реагират.Та може момчето да е имало добри намерения,но да е смазано?!
 7. Ами да се евакуирам примерно!
 8. Никой не се е свързал!И мобилния е изключен.Бързаш обаче да даваш оценки?!!
 9. Не е въпроса до телевизията.Въпроса е до отношението към клиента!Изключили са всичките си телефони?!Все едно не ни дължат обяснение!!!Това отношение дразни.
 10. И аз все още нямам телевизия,но не това е най дразнещото!Най-лошото е,че кулбокс се превърнаха в посредствен доставчик,който няма отношение и не уважава клиентите си!Преди време ако си спомняте писах точно по този въпрос!Тогава някой от вас ме нападнаха.Е сега разбрахте,че бях прав!
 11. Аз пък ако може поне едната Диема Спорт?!!
 12. По принцип по всяко време.Ще ти пратя телефон на ЛС да се разберем.
 13. Продавам въпросната пералня.Работи нормално,като е счупен палеца за отваряне на вратичката,но това не пречи на работата(отваря се с пръст без усилия).Може да се види тука https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-18413857/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D1%8F-conegliano-am-400-txp За колеги от форума цена 70 лева!
 14. Виж https://www.facebook.com/groups/market.psn.bg/?ref=bookmarks тука трябва да намериш!Има доста.
×
×
 • Create New...