Jump to content
BulForum.com

Трябва ми гсм от който се пишат лесно смс-и


zlobil

Recommended Posts

значи трябва ми телефон от който се пишат лесно смс-и , нещо с qwerty клавиатура , но не мога да реша какво да бъде бих ви бил много благодарен ако препоръчате нещо , мога да отделя до 400лв , не ме интересуват никакви операционни системи и прочие , колко се може по прост толкова подобре наличието на wi-fi e + но не с чак такова голямо значение . май от всичките които гледам блекберите най ми допада какво ще кажете за него ?

Link to comment
Share on other sites

Ах ако не беше казал горна граница на цената щях да ти препоръчам едно чудно апаратче но цената е към 1000 евро... поне последно като проверявах беше там някъде.

 

Иначе за писане на смс-и има и други джаджи, имаше разни bluetooth разни клавиатури за нокия мисля (или беше за сони-ериксон... не помня).

 

Ако си фен на нокия - погледни - е61 евентуално. За мен обаче телефон с толкова голяма клавиатура е излишно. А смс-и гледам да не пиша много ... особено докато карам... отделно че ми е по-евтино да се обадя :)

Link to comment
Share on other sites

Най-удобното за писане на sms е Bluetooth keyboard - нещо като това на линка - всичко зависи дали този телефон ще се разнася наляво-надясно.

 

http://www.buy-mphone.com/acatalog/bluetooth_kb_lrg.jpg

 

Ако искаш нещо компактно - Е61 като че ли е удачен вариант :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...