danio Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Търся квартира за две момичета в кичука или в тракия.Може и другаде зависи от цената.Нещо от 300лв ме устройва.Чакам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Обазаведена необзаведена?Дългосрочно ли се търси?( не спамя, мога да предложа в зависимост от условията ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Обазаведена необзаведена?Дългосрочно ли се търси?( не спамя, мога да предложа в зависимост от условията ) Ами в предишната квартира са били 3 години .Обзваведена по възможност се търси но все пак кажи какво имаш.Те ще минат да видят и ще преценят дали им харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 Все още се търси.Спешно е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Понеже се отнася за търсене на квартира, само сега ще го оставя (този "ъп", даже и аз правя един в момента )...но за в бъдеще не го прави отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 При мене е свободно.. Квартирата ми е зад Ленинград в нова кооперация. Състои се от всекидневна с бар плот който разделя кухненския бокс, голяма баня с тоалетна и спалня. Спалнята е обзаведена с голямо легло "спалня" която е чисто нова с ортопедичен матрак ТЕД (лято/зима) , голям гардероб и две малки нощни шкафчета. Може още да се обзаведе защото самата стая е голяма. Има всички останали екстри само без домашен телефон. Цената която плащам е точно 300лв. Но аз и без това си живея само във всекидневната и ще дойде добре да се дели и наема все пак. След няколко месеца се махам защото апартамента ми скоро ще е готов. Ако имате някакви въпроси можете да ме намерите на Skype : nesone77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.