Jump to content
BulForum.com

Търся квартира

Recommended Posts

Търся квартира за две момичета в кичука или в тракия.Може и другаде зависи от цената.Нещо от 300лв ме устройва.Чакам предложения.

Обазаведена необзаведена?Дългосрочно ли се търси?( не спамя, мога да предложа в зависимост от условията )

Обазаведена необзаведена?Дългосрочно ли се търси?( не спамя, мога да предложа в зависимост от условията )

Ами в предишната квартира са били 3 години ;) .Обзваведена по възможност се търси но все пак кажи какво имаш.Те ще минат да видят и ще преценят дали им харесва.

Понеже се отнася за търсене на квартира, само сега ще го оставя (този "ъп", даже и аз правя един в момента :) )...но за в бъдеще не го прави отново.

При мене е свободно.. Квартирата ми е зад Ленинград в нова кооперация. Състои се от всекидневна с бар плот който разделя кухненския бокс, голяма баня с тоалетна и спалня. Спалнята е обзаведена с голямо легло "спалня" която е чисто нова с ортопедичен матрак ТЕД (лято/зима) , голям гардероб и две малки нощни шкафчета. Може още да се обзаведе защото самата стая е голяма. Има всички останали екстри само без домашен телефон. Цената която плащам е точно 300лв. Но аз и без това си живея само във всекидневната и ще дойде добре да се дели и наема все пак. След няколко месеца се махам защото апартамента ми скоро ще е готов. Ако имате някакви въпроси можете да ме намерите на Skype : nesone77

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...