harmonika Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 С някакъв проблем е харда, писачката също прави проблем, а охлаждането е на П4 с радиатор и вентилатор и имат нужда от почистване, но аз направо купих нови. ПОДАРЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
real_dragon Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Взимам ги даи координати Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ех как ме превари Аз имам хардче с изгоряла електроника ама... късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Подарявам неща, които за мен са ненужни. Получих странни ЛС с въпрос за колко давам харда. Целта ми е вместо да хвърлям тези компоненти те да са потребни на някой друг. Правилото не е кой превари той завари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ако мислиш, че проблема на диска не е в електрониката, само молба да си изкарам данните от моя, че една година седи чакайки и после го преподарявам на който иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.