Jump to content
BulForum.com

PCMagazine BG и алтернативите


ov3rm4n

Recommended Posts

http://www.sagabg.net/PCMagazine/articles....=2958&unit_id=8

 

Ето още малко смях...

Linux трябва да копира възможностите на Windows ХР да позволява безпроблемно свързване на периферни устройства, без дразнещи проблеми с драйверите.

 

Та значи WindowsXP позволява безпроблемно свързване на периферни устройства, без дразнещи проблеми с драйвърите... И Линукс трябва да се учи от тях. Не знам обаче, кой от кого има възможност да копира и кой се възползва от всяка разработка на отворен код, за да прави пари от нея. Ей това е новина. Статията не е подписана, но който и да е автора, явно ползва компютъра си само за пишеща машина, за да си драска изсмуканото от пръстите на него. Хубаво обаче, че не се е подписал - сега ще се смеем на PCMаgazine, а не на него лично. Да не ви учудва позицията на списанието - само пребройте колко рекламни карета има по него на Сикромофт. След появата на първото спрях да си го купувам. Когато те вържат на ясла, тогава казваш довиждане на професионалната гледна точка и здрасти на корпоративната такава... Скоро имаше подобен скандал за някакъв ежегоден IT семинар в US университет. Всяка година на него четат лекции водещи специалисти, повечето от които из средата на OpenSource общността. И ето, че преди поредния такъв семинар, един от тях с учудване открива, че не е поканен. И започва да търси причината. И разбира, че от тази година Сикромофт "спонсорира" семинарите на университета и самия университет, като едно от условията е да не се канят на тези семинари определени хора. Ясно?!

Link to comment
Share on other sites

http://www.sagabg.net/PCMagazine/articles....=2958&unit_id=8

 

Ето още малко смях...

И аз спрях да ги чета отдавна. Служебно сме абонирани и списанията, така или иначе пристигат, но не си заслжават парите. Конкретната статия е написана от някое от момиченцата им, дето е направило един бегъл сърч из мрежата и си е помислило, че всичко й е ясно. Просто не ми се коментира. Личи се, че никога не е пускала или инсталирала, каквато и да е било ОС, камо ли пък да се занимава с драйвери....

 

п.с. ама какво мнение за статията пък им изпратих..... :)

Link to comment
Share on other sites

Тази статия е точно като фейлетон за вестник "Стършел", мухахаха :D

 

Всеки божи ден в продължение на години се занимавам с "безпроблемно свързване на периферни устройства, без дразнещи проблеми с драйвърите" - и тва заради 300 кухендъра, дето са се хванали за бозата като пияница за бутилката :lol:

Любимото ми занимание е "безпроблемоното" възстановяване на системата след операцията: "Delete - Klick - C:\Виндовс - Klick - Yes", мухахаха :D

Link to comment
Share on other sites

Ама коментарите по статиите могат да си ги четат само те....

Весело нали. :woot :woot

Така не можем да видим какви са оценките за статиите им. Не че има смисъл..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...