Jump to content
BulForum.com

Audi S8

Recommended Posts

Audi S8

Данни:

Дата на производство - юли 2002 г.

Тип двигател - Бензинов

Мощност (к.с.) - 430 к.с.

Скоростна кутия - Автоматична

Категория - Седан

Пробег - 170000 км

Цвят - Сребърен

Особености:

4(5) Врати

4x4

ABS

Airbag

Аларма

Бордови компютър

Ел. Огледала

Ел. Стъкла

Застраховка

Имобилайзер

Климатик

Климатроник

Кожен салон

Ксенонови фарове

Лети джанти

Металик

Нов внос

Парктроник

Серво управление

Стерео уредба

Халогенни фарове

Центр. заключване

Цена: 35 000 лв. За сериозни купувачи може и лек коментар.

P.S. Снимки ще сложа или дам само при интерес, затова сега не съм ги качил. Без бартери

Не е ли 360 коня?Пусни снимки да го видим

:D :D :D

Абе хора човека си прави "ножки'' с нас май. По принцип това ауди е 4,2 мотор и е 360 hp ( не пише нищо за чип ) До колкото знам е само един мотора на това ауди s8 2002г.

плюс тва щом е със платена застраховка значи е с платен акциз които трябва да е < 15'000 лв мисля

ама нз ако е истина всичко и аз имам интерес ( тва е по евтино отколкото да си го вкарам аз ) B)

....плюс тва щом е със платена застраховка значи е с платен акциз които трябва да е < 15'000 лв мисля

Не бъди толкова сигурен като не си наясно ;)

Аудито се кара и в момента, но е с чужда регистрация. Не го продавам аз, помолиха ме да го пусна тук, като обява. А колкото за цената в сайта е объркана, днес говорих с човека, който я е пуснал и при първа възможност ще я поправи на 35 000 лв. Колата се намира в България и всичко необходимо е платено да се кара по нашите пътеща. При сериозен интерес давам телефон, където ще ви се обясни всичко и ще можете да я видите, но само на PM. Слагани са допълнително системи за увеличаване на конете и затова е 430, ако не и малко повече.

P.S. Обявата е истинска и не си правя "ножки" с вас :)

Снимките са на сайта, който ви дадоха по-горе. След няколко дена ще бъдат достъпни за всички

Сорри за намесата, но за да се кара автомобил с чужда регистрация от ЕС в БГ е необходимо да се купи само винетка! Колегите съвсем ясно попитаха за акциза

Сорри за намесата, но за да се кара автомобил с чужда регистрация от ЕС в БГ е необходимо да се купи само винетка! Колегите съвсем ясно попитаха за акциза

Не само минетка, а и застраховка трябва ;)

P.S. Нали се сещаш че застраховката на такъв автомобил в друга страна от ЕС е майка си и баща си, а и няма всяка година някой да се хване от България да тича да плаща скъпа застраховка в старата от където е регистрирана колата ;)

За да се кара с чужда регистрация тук, повече от ясно е че акциза не е платен.

Ето и една акцизна ставка да смятате :lol:

Закон за акцизите и данъчните складове

чл.30. Данъчната основа за автомобилите е, както следва:

1. за употребяваните автомобили - брой киловати в зависимост от мощността на двигателя;

2. за новите автомобили - брой киловати в зависимост от мощността на двигателя за разликата над 120 киловата (kW) по системата DIN, съответно за разликата над 126 киловата (kW) по системата SAE.

чл.40, ал.1. Акцизната ставка за употребявани автомобилие, както следва :

1. за автомобили с мощност на двигателя над 120 kW до 150 kW по системата DIN - 35 лв. за 1kW ;

2. за автомобили с мощност на двигателя над 150 kW по системата DIN - 60 лв. за 1kW ;

3. за автомобили с мощност на двигателя над 126 kW до 157,5 kW по системата SAE - 33,33 лв. за 1kW ;

4. за автомобили с мощност на двигателя над 157,5 kW по системата SAE - 57,14 лв. за 1kW .

ал.2. Акцизната ставка за новите автомобили е :

1. седемстотин лева + 90 лв. за 1 kW за разликата над 120 kW по системата DIN;

2. седемстотин лева + 85,71 лв. за 1 kW за разликата над 126 kW по системата SAE.

чл.41. Размерът на дължимия акциз се изчислява, като данъчната основа се умножи по акцизната ставка.

Така е, сега тамън питах как стоят нещата. Акциза не е платен, но може нещо да се договорите както и цената да се намали при сериозен купувач. :)

Така е, сега тамън питах как стоят нещата. Акциза не е платен, но може нещо да се договорите както и цената да се намали при сериозен купувач. :)

В оригиналните документи колко KW е колата, поне пиши за да си сметнат хората колко е акциза?

First generation: (D2) S8 (1998-2003) Audi S8 4.2 quattro — 268 KW / 360 PS

в интернет има информация че този модел се произвежда само с този двигател дано да съм бил полезен :P

Колата може да се закупи и 2 години да се кара с разрешително, след това ще се прехвърли на името на евентуалния купувач и няма да се плати такъв акциз или няма да има. Тази врътка не ми стана много ясна, но ще разпитам пак и ще пиша. А колкото до kW можеш да разделиш конете на 1.36 (ако не се лъжа такава беше цифрата) :)

Колата може да се закупи и 2 години да се кара с разрешително, след това ще се прехвърли на името на евентуалния купувач и няма да се плати такъв акциз или няма да има. Тази врътка не ми стана много ясна, но ще разпитам пак и ще пиша. А колкото до kW можеш да разделиш конете на 1.36 (ако не се лъжа такава беше цифрата) :)

Приятел не ми казвай на колко да ги разделям киловатите, знам го това много добре.

Интересува ме в документите колко пише, защото на базата на това което пише там, ще ти определят акциза.

Вече съм казал, че колата не е моя и предавам информацията, която ми се казва. Ако толкова много искаше да разбереш нещо повече за Аудито до сега да си ми писал на лична и да ти дам номер, за да говориш с човека, който я продава. Ясно е че тази кола не всеки може да си е позволи и поддържа. Двигателя без системите, които са му сложени допълнително, е с параметрите на базовия модел. Питах за акциза колко е и ми се каза вариант да се махне или поне да не е толкова много, който вече написах. Повече информация не мога да ви дам, само ГСМ-а на човека B)

• 2 weeks later...

Нова цена : 27 000 лв. Към сумата са включени и 4 бр. 18' оригинални джанти с летни гуми. Без акциз.

Без коментар по цената ! Поради липсата на интерес, цената е такава. Забравил съм да напиша, че колата може да се кара и с генерално пълномощно 2 години.

Разпитай за повече инфо :

Конете доказани ли са (демек мерени ли са на дино и има ли графики) ?

Точно какво е правено по колата (стъпка по стъпка) ?

Състояние и снимки ако може?

Кога е вкарана?

Цена с платен акциз? (защо ми се струва ,че цената на всичко дължимо ще надхвърли цената на колата) ?

Възможен ли е бартер?

Остави ми тел за контакт , но е хубаво да има отговор на горните въпроси в темата

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...