Jump to content
BulForum.com

Купувам качествена аудио карта

Recommended Posts

Търся си качествена аудиокарта. Нямам претенции към марката, стига изпълнението да е добро. Съгласен съм и на копирани архитектури. Също така ме интересуват и оферти за професионални аудиокарти. Единствените изисквания са картата да работи и да има драйвъри за Windows XP. Към офертите прилагайте точен модел на картата, ако може линк с инфо и актуални снимки. Запознат съм с цените, така че без изцепки моля ;)

Вие сте :rolleyes:

"Също така ме интересуват и оферти за професионални аудиокарти"

Какво е разбирането ти за "професионална" ... хляба ли ще си вадиш с нея?! За какво ще я използваш за да знам какво да ти предложа? Съмнявам се да търсиш наистина професионална аудиокарта, но ако съм в грешка - пиши ми по-подробно за да ти предложа някои варианти.

• 3 months later...

smislenov, бате като казвам "професионална" имам предвид точно професионална. това че няма да си вадя хляба с нея не означава че не може да ми трябва за някакви други цели. ето с какво разполагам в момента за да добиеш представа горе долу какво разбирам като казвам професионална RME DIGI96 PAD искам да си взема друга защото не съм доволен от драйвърите за Windows XP, а за Vista :angry1 :blink: :sick ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...