Jump to content
BulForum.com

bezimenen

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About bezimenen

 • Rank
  Напреднал Член

Contact Methods

 • MSN
  bezimenen
 1. В крайна сметка отидох при тоя от мината година. Близко е до нас. Наду системата с въздух и със сапунена вода установи, че уплътненията на маркучите са изпуснали. Смени ги, към 5 бройки. Според него тия за 50 лева пълнене сипват некачествен фреон. Неговият бил Италиански. Та 70 лева ми иска, но му дадох още 10 за здраве:) Не знам, ама докато бях там телефона постоянно му звънеше и поне 5, 6 клиента на място дойдоха. Изглежда доходоносен бизнес. Ще взема да се замисля за преквалификация:) Докато правеше мойта направи още 3 набързо, между другото
 2. Е то който има специални умения едва ли има някакви проблеми с намиране на работа и договаряне на заплата. Проблемът идва при местата с които почти всеки може да се справи. Има обяви, където никой не кандидаства, защото няма подходящ и такива с по 500 кандидата за 1 място. Е колко да им е заплатата и какви да са им условията, като интервюто е в столовата с накуп 30 човека за 50 места. Сезирам примерно АББ в Стряма. А за други пак там интервюто им е в офиса при удобно време за кандидата с кафе, вода и комфортна обстановка. Извода: Да се задълбочава в дадена област за която няма много желаещи. Като цяло ако се работи качествено и по-добре от останалите едва ли никой не те забелязва. Всеки иска ценни кадри. Поне така е в ИТ сферата:) Ама си иска яко учене.
 3. Нямах проблеми 4 години до миналата. То на какъвто майстор попаднеш. Диагностицира игличка, но сипа и оцветител (или поне така каза). Все не успявах да го намеря да погледне с цайсите. В края на лятото пак ми задуха топло. Сега го намерих и вика, че било късно да се види оцветител. Най-вероятно бил радиаторът. 150 за радиатор + монтаж + фреон няма да фърля без гарантирана диагностика. Та пресметнах, че тая кола ако я карам още 3, 4 години тамън по 35 лева (така процедирах със старата). А тоя майстор там на някой диагностицирал ли е правилно проблем? Гледам в офертата пише + диагностика + оцветител, ама гледат да приберат бързо обикновено парите:) В сайта има клип с указание как да се стигне. Едно време с другата ми кола при друг така, всеки път сипва оцветител и все не може да види къде свети:) Накрая ще си купя едни манометри и фреон и ще си сипвам, когато ми се наложи. Всеки се фали с хубава машина и инструменти и накрая..... По принцип в последно време започнах сам да си правя колата. Не стига, че цените станаха... ама и не се слагат качествени части и се работи не достатъчно качествено.
 4. Мерси. Като гледам цените горе долу към 50 лв. при по-евтините вървят, та може и да му се обадя ако не си намеря човек за 35 лв, хем ще ми направи диагностика и оцветител. Та като се замисля 15 лева си заслувават за диагностика и оцветител, както и зареждане с кантар:) Ама ако има диагностика няма да се стигне до пълнене, аз затова искам някой да ми сипе и да се приключва за това лято:)
 5. Ами предложи ми оферта ако имаш фреон.
 6. Търся някой да ми сипе фреон в климатика на колата. Побира 700 грама. Давам 35 лева.
 7. Оказа се, че кабелчето преди адаптерта е изгоряло само, та вече не се търси.
 8. Един познат търси адаптер за леново ideapad y570. Сегашният му е 19,5 V, 6,15 A. Вика, че бил гръмнал и се подпалила и секцията Гледам е избил на буксата на захранващия кабел. Лаптопа бил изключен с включен адаптер, та има и вероятност лаптопа да е сдал ама в понеделник ще го тествам, Та ако някой продава адаптер ще е някой ден от другата седмица чак. Предложения в темата или на лични.
 9. Имам касети с негърски филми с преснимани обложки. Бих се занимавал за по 10 лева на бройката.
 10. Условията са: Да е със стаж поне 1 година като учител по ИТ. Да има желание да работи като такъв. Мястото е по заместване ама най-верояно ще остане за постоянно. Училището е СУ в Пловдив. Колегите са професионалисти а децата не са лоши. Заплатата е стандартна за учител като има и ДТВ-та няколко пъти в годината. Повече подробности на лично.
 11. Ами не те мисля за потенциален клиент, тъй като много не ми се занимава да продавам, особено някакъв спомен. По-скоро ако много имаш нужда от него бих ти направил като услуга. Еми ти даваш 2 лева, аз тогава искам 100 лева А и още нещо. Когато се публикува обява обикновенно се обявява и цена. А така става "търг, който го даде най-евтино". Ти явно си търговец. Личи ти. И последно. В Ибея има колкото щеш такива покрай 50 лева бройката.
 12. Аз имам от унгарските. Има и кутиика ама е малко поскъсана. Беше ми от детството Та колко пари даваш за него?
 13. Имам 3х73 и 2х146 за dell poweredge 2850. Дали ще ти свършат работа?
×
×
 • Create New...