Jump to content
BulForum.com

bezimenen

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

About bezimenen

 • Rank
  Напреднал Член

Contact Methods

 • MSN
  bezimenen

Recent Profile Visitors

635 profile views
 1. Ето този е лаптопа. Процесор: INTEL CORE i5-1135G7 Рам: 8 GB Хард: SSD 512 GB Екран: 15,6 IPS Клавиатура: Подсветка и кирилизация Вграден Windows 10 Home (върнат до първоначално състояние) Актуални снимки. Почти няма следи от употреба. Закупен е на 12.02.2021 г. и е с гаранция и касова бележка. Цена: 1150, 1100 1050 1000 950 лева. За връзка на лично съобщение
 2. Тоя от снимката не е за телесна температура а за повърхностна. Ще ти пиша на личен да се доразберем.
 3. За мерене на температура на човек. Давам 25-30 лева. Писах на 10-ина хора от обявите и нямат налични, та затова пускам обява:) Или ги изкупуват, или няма доставка от Китай:)
 4. Трябват ми 2 счупени, ако има и счупен екран по-добре. Примерно 20 лева за 2-те?
 5. Ами днес пробвах една tp link и не я разпозна ESXi. Другите 2 са broadcom и Intel pro, и работят. Та ми трябва такава, която да тръгне. Гледам интелските работят.
 6. Понеже не съм много сигурен в качеството, предпочитам да не го рекламирам. На личен ако те вълнува ми пиши да ти го кажа. В тракия е. Струва ми се, че е добър, ама не съм сигурен дали работи както трябва. Аз по принцип доверие на майстори нямам. Ами миналата година не пръска с пръскалка, а смени вентила, та може и тогава още да е изпускало от гумичките. Сега 2 седмици след ремонта изведнъж спря да духа студено, та по телефона още ме диагностицира - електромагнит на компресор. Пак отидох при него, смени го. Каза колкото пари му дам толкова, Реших 70 лева да м
 7. За 25к евро и къща може да се купи. В квартал "Гаганица" (не е в изключенията ти:)). Иначе това което искаш за тия пари беше преди 8 години. Сега са с 20к евро отгоре. Може би банките са виновни с ниските лихви, но едва ли лихвите ще станат по-високи, поради голямата конкуренция. Като цяло животът поскъпва, както и заплатите растат, та според мен не се вижда тенденция за спукване на балона. Виновни са и множеството нови заводи. А ако на някой в последните 8 години не му е мръднала заплатата, то не е лошо да се позамисли за някой неща.
×
×
 • Create New...