Shadow^Dancer Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Търся си качествена аудиокарта. Нямам претенции към марката, стига изпълнението да е добро. Съгласен съм и на копирани архитектури. Също така ме интересуват и оферти за професионални аудиокарти. Единствените изисквания са картата да работи и да има драйвъри за Windows XP. Към офертите прилагайте точен модел на картата, ако може линк с инфо и актуални снимки. Запознат съм с цените, така че без изцепки моля Вие сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mraga Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Колегаа C-media 6ch. cmi8738 - 7лв.... ако ти харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimenen Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Creative Audigy SE 7.1 - 32 лева. На 1 месец и нещо е. С гаранция. От този магазин съм я взел: Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 SB0350 Цена - 90 лв Ако Ви интересува пишете ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 "Също така ме интересуват и оферти за професионални аудиокарти" Какво е разбирането ти за "професионална" ... хляба ли ще си вадиш с нея?! За какво ще я използваш за да знам какво да ти предложа? Съмнявам се да търсиш наистина професионална аудиокарта, но ако съм в грешка - пиши ми по-подробно за да ти предложа някои варианти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=62676&hl= link към сайта на Криейтив http://bg.europe.creative.com/products/pro...amp;ucmsid=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 smislenov, бате като казвам "професионална" имам предвид точно професионална. това че няма да си вадя хляба с нея не означава че не може да ми трябва за някакви други цели. ето с какво разполагам в момента за да добиеш представа горе долу какво разбирам като казвам професионална RME DIGI96 PAD искам да си взема друга защото не съм доволен от драйвърите за Windows XP, а за Vista ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.