Jump to content
BulForum.com

Подарявам

Recommended Posts

подарявам куче -френски кокершпаньол . още е малко-на 8-9 месеца е .гледано е в апартамент . има си всички нужни имунизаций . много е дружелюбно ,любвеовилно .не прави пакости.яде всичко . надявам се да го дам на някой който ще го гледа и обича . ако някой го иска ще се срещнем на 19 януари ,да го види и ако иска да го вземе . кучето е страхотно ,но просто няма кой да го гледа .

снимки ще сложа малко по-късно .

френският кокершпаньол отличава ли се по нещо от нормалния кокершпаньол?

ако може една снимка, дори да е само илюстративна за породата..

едит: порових малко... абе май няма такова понятие "френски кокершпаньол".

има американски кокершпаньол, английски кокершпаньол, френски булдог... или греша?

И аз искам снимка ако може.

А относно Френски или Англииски има колегд.Понеже се занимавам и имам куче зная.

Френският е малко по дребен с по издължена муцункаи по малък гръден кош.

Същата работа като Германският и Френският бритон шпаньол.Имат доста видима разлика.

А тези кокерчета се ползват предимно за пилета и понякога според зависи уменията му и за лисици.

Да кажа само ,че има една книга на Др.Пенков (аз и кучето) там има доста подробни обяснения за Френски,Немски и т.н. Булдог,Кокер,Сетер и др.

И аз искам снимка ако може.

А относно Френски или Англииски има колегд.Понеже се занимавам и имам куче зная.

Френският е малко по дребен с по издължена муцункаи по малък гръден кош.

Същата работа като Германският и Френският бритон шпаньол.Имат доста видима разлика.

А тези кокерчета се ползват предимно за пилета и понякога според зависи уменията му и за лисици.

Да кажа само ,че има една книга на Др.Пенков (аз и кучето) там има доста подробни обяснения за Френски,Немски и т.н. Булдог,Кокер,Сетер и др.

окей. намери ми ЕДНА снимка от цялото интернет пространство на ФРЕНСКИ КОКЕРШПАНЬОЛ.

окей. намери ми ЕДНА снимка от цялото интернет пространство на ФРЕНСКИ КОКЕРШПАНЬОЛ.

Така сега ще видиш един бретон --или френски кокер както му казват.

Но тази порода кучета в България е знаем като Бретон спаниел (шпаньол).Тои носи името си от Френската област БРЕТАН.Ето ти и снимка.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/322/80251_524.JPG

Кучето е хубаво, но не е кокер нито бретон спаниел(до сега никой не го нацели как се пише).

Нали е женско?

Наистина кученцето е сладко! :) Нито е кокер спаниел,нито е бретон спаниел.ЕТО го Бретон спаниел. ;) Има нещо от дакел според мен.Бих го взел,но дъщеричката ми е едва на 1 годинка!

Кучето е хубаво, но не е кокер нито бретон спаниел(до сега никой не го нацели как се пише).

Нали е женско?

да женско е. на 19 януари ще идвам в пловдив .ако има желаещи да го вземат да ми пишат лс или ми се обадете на 0899501803

А знаеш ли какви са родителите? Мен лично ме интересува, за да съм наясно, какви здравословни усложнения евентуално може да получи след време.

А знаеш ли какви са родителите? Мен лично ме интересува, за да съм наясно, какви здравословни усложнения евентуално може да получи след време.

нямам никаква представа за родителите. последно питане ако някой го иска да казва иначе трябва да го пускам на полето .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...