Jump to content
BulForum.com

Kупувам колонки за компютър

Recommended Posts

Не ми трябва 5.1 Давайте разумни предложения не цена като за магазин моля.

А ти дай повече данни , както и някой снимки ... и ако състоянието на техниката не е като за магазин ... успех !

А ти дай повече данни , както и някой снимки ... и ако състоянието на техниката не е като за магазин ... успех !

Какви снимки "stable"?!? Като гледам не е претъпкано с предложения , така че на всяко ще мога да обърна внимание, а ти закакво пълниш темата като няма какво да предложиш?

здр. по темата но не точно.

онзи ден бях с приятел до технополис да си копува колонки 2.1 та имаше наи разни...

на цени от 100лв. за PHILIPS та до 32лв. за PRIVILEG.

та мисълта ми е да доуточниш цената или да дадеш 10лв повече и да си купиш нови.

надявам се да съм бил полезен и да не съм ви обидил. :beerchug

здр. по темата но не точно.

онзи ден бях с приятел до технополис да си копува колонки 2.1 та имаше наи разни...

на цени от 100лв. за PHILIPS та до 32лв. за PRIVILEG.

та мисълта ми е да доуточниш цената или да дадеш 10лв повече и да си купиш нови.

надявам се да съм бил полезен и да не съм ви обидил. :beerchug

Ами да полезен си, та да кажа на евентуалните продавачи бих дал и 50лв за нещо по-качествено примерно като PHILIPS-а, което е струвало 100лв преди 2-3 години.Но мисля че се подразбира давам парите според качеството. Стига да има предложения де.Затова както казах на този етап приемам всякакви. Ако не се намери здраве да е ще купя нови. Все пак си викам да питам и тук, защото някой може да иска да си сменя неговите с нещо по-добро. :) Айде че се отплеснах...голяма работа станаха тея колонки :D

току що се прибираме с женами от kaufland.

там зърнах 2.1 колонки активни privileg само за 27лв. като имат и 6м. гаранция.

Сиви на цвят.

bass-10w. real - 1br.

satelite -4w.leal -2br.

+някакъв сараунд бутон на буфера и смятам че ще имат и прилично качество на звука.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...