Valsval Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Не ми трябва 5.1 Давайте разумни предложения не цена като за магазин моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Не ми трябва 5.1 Давайте разумни предложения не цена като за магазин моля. А ти дай повече данни , както и някой снимки ... и ако състоянието на техниката не е като за магазин ... успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valsval Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 А ти дай повече данни , както и някой снимки ... и ако състоянието на техниката не е като за магазин ... успех ! Какви снимки "stable"?!? Като гледам не е претъпкано с предложения , така че на всяко ще мога да обърна внимание, а ти закакво пълниш темата като няма какво да предложиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 здр. по темата но не точно. онзи ден бях с приятел до технополис да си копува колонки 2.1 та имаше наи разни... на цени от 100лв. за PHILIPS та до 32лв. за PRIVILEG. та мисълта ми е да доуточниш цената или да дадеш 10лв повече и да си купиш нови. надявам се да съм бил полезен и да не съм ви обидил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valsval Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 здр. по темата но не точно.онзи ден бях с приятел до технополис да си копува колонки 2.1 та имаше наи разни... на цени от 100лв. за PHILIPS та до 32лв. за PRIVILEG. та мисълта ми е да доуточниш цената или да дадеш 10лв повече и да си купиш нови. надявам се да съм бил полезен и да не съм ви обидил. Ами да полезен си, та да кажа на евентуалните продавачи бих дал и 50лв за нещо по-качествено примерно като PHILIPS-а, което е струвало 100лв преди 2-3 години.Но мисля че се подразбира давам парите според качеството. Стига да има предложения де.Затова както казах на този етап приемам всякакви. Ако не се намери здраве да е ще купя нови. Все пак си викам да питам и тук, защото някой може да иска да си сменя неговите с нещо по-добро. Айде че се отплеснах...голяма работа станаха тея колонки Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 току що се прибираме с женами от kaufland. там зърнах 2.1 колонки активни privileg само за 27лв. като имат и 6м. гаранция. Сиви на цвят. bass-10w. real - 1br. satelite -4w.leal -2br. +някакъв сараунд бутон на буфера и смятам че ще имат и прилично качество на звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.