Jump to content
BulForum.com

Тотално разчистване

Recommended Posts

работещи части:

2x128 MB Sdram - RAM PC133 - 11лв./бр 9лв./бр

Video Card Riva Vanta TNT2 M64 - 32MB - 8лв. 7лв.

Video Card Riva128ZX – 8MB - 4лв.

Video Card Riva TNT2 Pro – 32MB – 9лв. 8лв.

120 mm FAN Cooler – 2br. - 5лв./бр. Чисто нови!!!

2xLAN - Продадено

Wireless LAN D-link AirPlus DWL-520 - Продадена

Захранване 300W ATX P4 - Продадено

CPU Celleron 300A slot1 + Охлаждане - 4лв. 3лв.

CD48x - 5лв.

HDD Maxtor-10GB - 10лв.

Floppy – 2лв./бр.

Дъно - Acorp 6VIA89 - soket370, AGP4x, 3xSDram, Sound, 2xUSB + Celeron 600MhZ / 128cash - Цена 25лв. Нова цена 20лв. за 2-те Имат си IDE Кабели + Охлаждане за процесора.

--ЛИНК--

-----------

неработещи или части с проблеми:

Video Card Riva Vanta TNT2 M64 - 32MB с дефект - хоризонтални черти, но си работи - 3 лв.

HDD неработещи 30 GB ,2х40GB Макстор и Хитачи - 2лв. (на един от тези също си бачка електрониката)

HDD Макстор 80GB - 3лв. (мисля че електрониката е здрава)

HDD неработещи 30 GB ,2х40GB Макстор и Хитачи - 2лв. (на един от тези също си бачка електрониката)

HDD Макстор 80GB - 3лв. (мисля че електрониката е здрава)

Ако не те затруднява, интересуват ме идентификацията на Максторите. Имам един D540X-4K, за който подозирам, че проблемът му е електрониката и търся съвместима читава електроника.

Wireless LAN D-link AirPlus DWL-520

Davam 10lv sled test.

Dilurskata cena na Canyon CN-WF511 Wireless Lan Card e $19 :)

drasni PM ako si suglasen

Много си отракан бе пич. Ходи си вземи горепосочената карта за 19$(~24лв.) аз поне за по малко от 30-32 лв. не можах да я открия. И какво ми сравняваш 2-те карти..... ааа и още нещо може ли да престанеш да ми пълниш темите с подобни коментари ДИЛЪРЕ ...... сещаш се и за 1 друга тема. Моля те не си прави труда да ми доказваш колко примерно ми е употребявана картата илииии, че наистина можеш да си намери Каньона за 19$. Вярвай си сам.

колега не се дразни,продаваш стар модул без гаранция,който утре може да пукне на цената на нов с разлика 5-10%.Като не ти харесва цената ми не си вдигаш темата,писах ти ако си съгласен драсни ЛС.

Каньона никак нее по лош от твоя Д-линк,че да имаш такива аргументи.

Каньона е със 54Mbps стабилна връзка,докато D-linka е едва с 22Mbps.Имам ланка от серията AirPlus на D-Link и знам как се държи.Да не говорим,че зад 3 стени е с 11Mbps.

Няма да спорим,казвам ти реални цени не измислени.Като не вярваш правиш една обиколка по фирмите и се информираш.

П.П Да не говорим,че и фактура не можеш да издадеш за приспадане на ДДС.

Остани със здраве и си продай всички модули на желаните от теб цени. :)

П.П2Ценовата листа на Адроит

004864297.jpg

73060_176.JPG

АЗ ПРОДАВАМ ВТОРАТА КАРТА !!! Ако ти не правиш разлики - за мен Д-Линка е по практичен и по-добър. Работила е в кооперация от 4 етажа през доста стени. Така че моля те замълчи.

Захранването и ланкартите са продадени. Добавям 1 дъно с процесор

Acorp 6VIA89 - soket370, AGP4x, 3xSDram, Sound, 2xUSB + Celeron 600MhZ / 128cash - Цена 25лв.

--LINK--

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...