stapos Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 работещи части: 2x128 MB Sdram - RAM PC133 - 11лв./бр 9лв./бр Video Card Riva Vanta TNT2 M64 - 32MB - 8лв. 7лв. Video Card Riva128ZX – 8MB - 4лв. Video Card Riva TNT2 Pro – 32MB – 9лв. 8лв. 120 mm FAN Cooler – 2br. - 5лв./бр. Чисто нови!!! 2xLAN - Продадено Wireless LAN D-link AirPlus DWL-520 - Продадена Захранване 300W ATX P4 - Продадено CPU Celleron 300A slot1 + Охлаждане - 4лв. 3лв. CD48x - 5лв. HDD Maxtor-10GB - 10лв. Floppy – 2лв./бр. Дъно - Acorp 6VIA89 - soket370, AGP4x, 3xSDram, Sound, 2xUSB + Celeron 600MhZ / 128cash - Цена 25лв. Нова цена 20лв. за 2-те Имат си IDE Кабели + Охлаждане за процесора. --ЛИНК-- ----------- неработещи или части с проблеми: Video Card Riva Vanta TNT2 M64 - 32MB с дефект - хоризонтални черти, но си работи - 3 лв. HDD неработещи 30 GB ,2х40GB Макстор и Хитачи - 2лв. (на един от тези също си бачка електрониката) HDD Макстор 80GB - 3лв. (мисля че електрониката е здрава) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 HDD неработещи 30 GB ,2х40GB Макстор и Хитачи - 2лв. (на един от тези също си бачка електрониката)HDD Макстор 80GB - 3лв. (мисля че електрониката е здрава) Ако не те затруднява, интересуват ме идентификацията на Максторите. Имам един D540X-4K, за който подозирам, че проблемът му е електрониката и търся съвместима читава електроника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Искам неработещото Хитачи, драсни тук или лс кога и къде ти е удобно да мина да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 vzimam 2br. flopi zahranvaneto i 2br. lan karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Wireless LAN D-link AirPlus DWL-520 Davam 10lv sled test. Dilurskata cena na Canyon CN-WF511 Wireless Lan Card e $19 drasni PM ako si suglasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Wireless LAN D-link AirPlus DWL-520 Davam 10lv sled test. Dilurskata cena na Canyon CN-WF511 Wireless Lan Card e $19 drasni PM ako si suglasen Много си отракан бе пич. Ходи си вземи горепосочената карта за 19$(~24лв.) аз поне за по малко от 30-32 лв. не можах да я открия. И какво ми сравняваш 2-те карти..... ааа и още нещо може ли да престанеш да ми пълниш темите с подобни коментари ДИЛЪРЕ ...... сещаш се и за 1 друга тема. Моля те не си прави труда да ми доказваш колко примерно ми е употребявана картата илииии, че наистина можеш да си намери Каньона за 19$. Вярвай си сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 колега не се дразни,продаваш стар модул без гаранция,който утре може да пукне на цената на нов с разлика 5-10%.Като не ти харесва цената ми не си вдигаш темата,писах ти ако си съгласен драсни ЛС. Каньона никак нее по лош от твоя Д-линк,че да имаш такива аргументи. Каньона е със 54Mbps стабилна връзка,докато D-linka е едва с 22Mbps.Имам ланка от серията AirPlus на D-Link и знам как се държи.Да не говорим,че зад 3 стени е с 11Mbps. Няма да спорим,казвам ти реални цени не измислени.Като не вярваш правиш една обиколка по фирмите и се информираш. П.П Да не говорим,че и фактура не можеш да издадеш за приспадане на ДДС. Остани със здраве и си продай всички модули на желаните от теб цени. П.П2Ценовата листа на Адроит Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 АЗ ПРОДАВАМ ВТОРАТА КАРТА !!! Ако ти не правиш разлики - за мен Д-Линка е по практичен и по-добър. Работила е в кооперация от 4 етажа през доста стени. Така че моля те замълчи. Захранването и ланкартите са продадени. Добавям 1 дъно с процесор Acorp 6VIA89 - soket370, AGP4x, 3xSDram, Sound, 2xUSB + Celeron 600MhZ / 128cash - Цена 25лв. --LINK-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherbear Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Аз имам интерес към Wireless картата. Пиши ми ЛС да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Картата е продадена - Обявени са по-ниски цени на останалите части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.