Jump to content
BulForum.com

PiToMeN

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

About PiToMeN

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 09/10/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pitomen.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Тия модули с такъв модел нещо не ми излизат, ама по малкото резултати с подобни наименования модулите са MultiMode, a пач-кордата е SingleMode. Пусни една снимка да ги видим. Също така нали знаеш, че е важно какво има от другата страна на модулите. Ако от едната страна имаш TX1310/RX1550, срещу него трябва да е обратното TX1550/RX1310, за да се видят. Поздрави Тодор
 2. Е ок, не разбирам. Това не променя нещата. А и нищо не ми пречи да си остана неразбиращ само с услуга интернет и друга телевизия...не толкова качествена, но такава, която да не изисква толкова мъка да бъде подкарана. За мен лично не е проблем такъв и така. Но не съм аз основният гледащ телевизия вкъщи, нито плащам аз... така че не ми и трябва да разбирам Поздрави и приятна вечер.
 3. В работно време нямам възможност да Ви се обадя. И това е адски досадно, когато спреш телевизора и го пуснеш, да трябва да натиснеш два пъти ОК, за да стигнеш до телевизията. Разбирам... украинската платформа е с безплатен билинг и приемниците са по-евтини... но и реално са си евтин продукт. Вие си решавате. Разваляте добре работеща система заради бъгава линукс недоизпипана система. Пожелавам Ви да я оправите, в противен случай само ще загубите. Моето IP: 78.130.212.197
 4. Да споделя впечатления. Вчера през деня са ми сменили Моторолата с "нов" приемник. Не знам какви са причините да сменят платформата, но новия приемник е бавен, бавен... изнервящо бавен. Не само в менютата, но и за превключване на каналите. Качеството на HD-каналите е по-лошо. Дистанционното без коментар. Ако можех да си задържа Моторолката, с удоволствие щях да го направя.
 5. И двете технологии /на CooolBox & N3/ си имат предимства. Мисля си, че за масовия потребител N3 е по-добре за телевизия, Furiozo би обяснил защо, аз не искам да пиша, за да не се изложа с някой термин. Аз още не съм се решил да пусна телевизия на CooolBox-a, причините ще ги запазя за себе си. Относно сеченето, би трябвало да има гарантиран трафик за телевизията и каквото остане да е за интернет, странно е, че не са го направили. Иначе качеството на N3 е по-добро от Bulsatcom, но N3 ги няма по селата (все още). Поздрави
 6. Тестове към американски сървъри, ако никой не е пуснал до тогава, ще пусна в петък, защото сега съм в с. София и няма как. Тук ме мъчат на МегаЛайнян, ама няма алтернатива.
 7. Аз преди години много исках да съм на ЛанГейм, но за съжаление ме вързаха Нетгруп. Така и не успях да видя как е на ЛанГейм, но съм останал с впечатление, че абонатите са много доволни и до днес. За вски случай, беше огромно облекчение за мен, когато се появи CooolBox в квартала като единствена алтернатива и се включих веднага. За НетГруп не искам да си спомням .
 8. A Cooolbox? Tracing route to 77.76.40.1 over a maximum of 30 hops 1 2 ms 1 ms 1 ms ge-0.aggregation.cooolbox.bg [78.130.212.193] 2 1 ms 1 ms 7 ms ge-0.aggregation.cooolbox.bg [78.130.212.193] 3 * * * Request timed out. 4 2 ms 1 ms 1 ms 89.25.10.33 5 1 ms <1 ms <1 ms 89.25.10.66 6 1 ms 1 ms 1 ms 77.76.40.1 Trace complete.
 9. Реални, щото са локални. А пред моя блок правят ремонт и накъсаха на хората оптиките. От ЕК и още някви идваха вече да заваряват. Eто това беше ситуацията преди няколко дни: http://pitomen.pi.funpic.de/Temp/CooolBox/P1200991.JPG Тук можете да видите и за какво използваха милите работници една опъната оптика, която не успели да скъсат с багера: http://pitomen.pi.funpic.de/Temp/CooolBox/P1200992.JPG Та така, вероятно на късмет на CooolBox оптиките оцеляха. Аз не знам и къде са им де, но ремонтът на пътя продължава...
 10. Чел си, ама си недочел. Иначе за подобен "комплимент" си ми ясен, че го прие много лично.
 11. Чак пък да гасиш Има различни видове защита за ланкартите или рутерите ви. Лан-протекторите вършат работа, а са по 10-тина лева. Да не говорим, че ако самата мрежа е кадърно изградена без да се спестяват някои "елементи", тя също ще е достатъчно добре защитена от гръмотевици. Но някои мрежари просто режат металната жичка в фтп-то, щото им боцка като кримпват кабела... и т.н. пп; И за коаксиала има разни филтъри, които никога не съм пробвал, но уж били галванично разделени и т.н.
 12. Преди време не бяха ли по-високи скоростите на DCC. Имам познат, който много ми ги хвалеше и разказваше за някакви 600К ъплоад, които ставали 1200 през нощта или нещо от сорта.. ?
 13. Самоков: Бургас: Добрич: Женева: Будапеща: Париж: Малко по-екзотични: Баку: Исламабат:
 14. Знам, но още преди CooolBox да дойдат в града, не знам защо, всички гледаха да дават Пловдив, София и Франкфурт, в краен случай Лондон. Хората традиционно си тестват с тях, а аз от теб разбрах, че са на CooolBox, защото никога не съм обръщал внимание на това.
×
×
 • Create New...