Jump to content
BulForum.com

продавам авторадио CD - Philips DC908

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
Снимки нещо,че сайт-а който си дал нищо не отваря :(

Как да ти отвори снимките бе готин, гледай датата на която е пусната темата ;)

Как да ти отвори снимките бе готин, гледай датата на която е пусната темата ;)
Готин,темата е пусната отдавна,но последната цена която е дал продавача е от May 29 2008! ;) Айде гледай ти преди да правиш забележка! :rolleyes: Иначе ако мога да видя някъде ЦД-то имам интерес!

Готин,темата е пусната отдавна,но последната цена която е дал продавача е от May 29 2008! ;) Айде гледай ти преди да правиш забележка! :rolleyes: Иначе ако мога да видя някъде ЦД-то имам интерес!

Гледай ти, точно последния пост е пуснат преди месец и линка е от сайт, в които участника е пуснал въпросното CD или на търг или на фиксирана цена. Обикновено имат давност 10 дни или в най-добрия случай 28 зависи от сайта ;)

Има две опций, едната е да го е продал и да е изключил за темата си тук, или да не е продадено, но линка да е вече друг ;)

Гледай ти, точно последния пост е пуснат преди месец и линка е от сайт, в които участника е пуснал въпросното CD или на търг или на фиксирана цена. Обикновено имат давност 10 дни или в най-добрия случай 28 зависи от сайта ;)

Има две опций, едната е да го е продал и да е изключил за темата си тук, или да не е продадено, но линка да е вече друг ;)

Аз гледам обаче няма смисъл да спорим.А и мисля,че ти нарушаваш правилата на форума.Аз имам интерес към предлаганата стока.Ти имаш ли?!!Защото от постовете ти не личи.Човека е сложил обявата си в подписа,а последно е бил активен на: Last Active 26th June 2008 - 23:48.Преди 2 дни.Така,че ако е продадено би трябвало да пише.А ако линка е вече друг,то Lorenzooo поставя точно този въпрос.ТМоля те спазвай правилата на форума! ;)

Аз гледам обаче няма смисъл да спорим.А и мисля,че ти нарушаваш правилата на форума.Аз имам интерес към предлаганата стока.Ти имаш ли?!!Защото от постовете ти не личи.Човека е сложил обявата си в подписа,а последно е бил активен на: Last Active 26th June 2008 - 23:48.Преди 2 дни.Така,че ако е продадено би трябвало да пише.Моля те спазвай правилата на форума! ;)

Що реши че НЯМАМ интерес?! :blink:

Моля те, само на мен не ми казвай да спазвам правилата ;)

Що реши че НЯМАМ интерес?! :blink:

Моля те, само на мен не ми казвай да спазвам правилата ;)

Ами може и подсъзнателно да си имал интерес обаче от постовете ти не личи!! ;) А правилата са си правила и трябва дасе спазват.Айде да не разводняваме на човека темата.Ако имаш да ми казваш нещо на ЛС. ;)

То като гледам, май май не се продава още. Иначе и аз имам интерес. Някой, който има нещо подобно за продан би било супер :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...