dubo Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 всичко му работи. 15 станции запаметява 4 x 35W контрол: предни ,задни, бас, високи цена 50 лв. снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 44 ЛВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 38 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Снимки нещо,че сайт-а който си дал нищо не отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Сложи снимки на радиото и на агу-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Снимки нещо,че сайт-а който си дал нищо не отваря Как да ти отвори снимките бе готин, гледай датата на която е пусната темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Как да ти отвори снимките бе готин, гледай датата на която е пусната темата Готин,темата е пусната отдавна,но последната цена която е дал продавача е от May 29 2008! Айде гледай ти преди да правиш забележка! Иначе ако мога да видя някъде ЦД-то имам интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Готин,темата е пусната отдавна,но последната цена която е дал продавача е от May 29 2008! Айде гледай ти преди да правиш забележка! Иначе ако мога да видя някъде ЦД-то имам интерес! Гледай ти, точно последния пост е пуснат преди месец и линка е от сайт, в които участника е пуснал въпросното CD или на търг или на фиксирана цена. Обикновено имат давност 10 дни или в най-добрия случай 28 зависи от сайта Има две опций, едната е да го е продал и да е изключил за темата си тук, или да не е продадено, но линка да е вече друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Гледай ти, точно последния пост е пуснат преди месец и линка е от сайт, в които участника е пуснал въпросното CD или на търг или на фиксирана цена. Обикновено имат давност 10 дни или в най-добрия случай 28 зависи от сайта Има две опций, едната е да го е продал и да е изключил за темата си тук, или да не е продадено, но линка да е вече друг Аз гледам обаче няма смисъл да спорим.А и мисля,че ти нарушаваш правилата на форума.Аз имам интерес към предлаганата стока.Ти имаш ли?!!Защото от постовете ти не личи.Човека е сложил обявата си в подписа,а последно е бил активен на: Last Active 26th June 2008 - 23:48.Преди 2 дни.Така,че ако е продадено би трябвало да пише.А ако линка е вече друг,то Lorenzooo поставя точно този въпрос.ТМоля те спазвай правилата на форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Аз гледам обаче няма смисъл да спорим.А и мисля,че ти нарушаваш правилата на форума.Аз имам интерес към предлаганата стока.Ти имаш ли?!!Защото от постовете ти не личи.Човека е сложил обявата си в подписа,а последно е бил активен на: Last Active 26th June 2008 - 23:48.Преди 2 дни.Така,че ако е продадено би трябвало да пише.Моля те спазвай правилата на форума! Що реши че НЯМАМ интерес?! Моля те, само на мен не ми казвай да спазвам правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Що реши че НЯМАМ интерес?! Моля те, само на мен не ми казвай да спазвам правилата Ами може и подсъзнателно да си имал интерес обаче от постовете ти не личи!! А правилата са си правила и трябва дасе спазват.Айде да не разводняваме на човека темата.Ако имаш да ми казваш нещо на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesho78 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 В крайна сметка продава ли се още CD-то ако да и аз се интересувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peshito7 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 То като гледам, май май не се продава още. Иначе и аз имам интерес. Някой, който има нещо подобно за продан би било супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.