Svetoslav Stalev Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Търся да купя PC със следните параметри: Дъно: без значение, може и с вградено видео Видео: без значение Процесор: 1-2 ghz RAM: 512- 1 GB Хард Диск: 40-80 GB Очаквам предложенията Ви, ако е възможно да са придружени с ЦЕНА, която да варира от 150 до 300 лв. И моля не ми предлагайте оферти на PC-та, които сте копирали от някой PC магазин и да ми ги предлагате с надценка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Gigabyte EN6600 TD 128MB/128bit / PCI-E Gigabyte 8i915PL-G - 2xDDR/SATA/LAN/IDE/7.1Audio Intel Celeron 2.66Ghz / LGA775/256K cache 160GB Hitachi Sata (36m. гаранция) DVDRW LG H55 - 2години гаранция 512MB DDR400 PQI - 2 години гаранция case + 350W PSU (NEW) 360 лева. За контакти - ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Конфигурацията е добра и горе долу подобна на тази която търся, но цената не ми харесва. За тези пари, ще си купя нови компоненти дори с 1 GB RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Диска, писачката - са чисто нови, паметта има над 2 години гаранция, и процесора мисля има около 7 8 месеца някъде - август 2005 някъде е купуван. Предложи цена, която би те устройвала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko23 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Това мога да предложа. 1. IBM Netvista black CPU: P 4 - 1800 Mhz. RAM: 512 Mb. DDR. HDD: 40 GB. CD-ROM, LAN, USB, SB, AGP Slot, Video on board(Intel 845G Extreme Graphics) Цена: 240 лв. 2. IBM Netvista black CPU: P 4 - 2000 Mhz. RAM: 512 Mb. HDD: 40 GB. CD-ROM, LAN, USB, SB, AGP Slot, Video on board(Intel 845G Extreme Graphics) Цена: 260 лв. За връзка с мен: 0898 309704, skype: dorotey, ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted November 26, 2007 Author Share Posted November 26, 2007 Omni Tech black mini P4 1.8 GHz 512 MB 40 GB DVD+SB+Lan+VC on board 220 лв. Очаквам реални оферти от хора които искат да си продадат старото PC, а не такива които мога да си купя от магазина или да ми предлагате оферти като купите PC 2-ра употреба и си сложите 20-30 лева горница. Диска, писачката - са чисто нови, паметта има над 2 години гаранция, и процесора мисля има около 7 8 месеца някъде - август 2005 някъде е купуван.Предложи цена, която би те устройвала. Казвам, че за тази сума която искаш мога да си купя въпросната конфигурация НОВА. Иначе мога да ти да м към 250 лв, защото е с 512-ка РАМ. и процесора мисля има около 7 8 месеца някъде - август 2005 някъде е купуван. Ако е купуван август 2005 значи е на малко над 2 години, което не са 7-8 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Мога да ти предложа: NEC PowerMate Slim CPU P4 1.8 GHz RAM 512 MB DDR FDD 1.44MB HDD 40 GB DVD нормално (не е слим) SB+Lan+VC on board 199 лв. Fujitsu Siemens Desktop CPU P4 1.6 GHz RAM 512 MB DDR FDD 1.44MB HDD 40 GB CD 32x VIDEO Ati Radeon 7000/32MB SB+Lan on board 199 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted November 27, 2007 Author Share Posted November 27, 2007 firmajiq въпросните конфигурации са отново с 20-30 лв. горница от дилърските в изота. Както казах моля не ми пишете конфигурации на които си слагате надценка и извършвате покупко-продажба чрез добавяне на печалба. Желая да закупя компютър в рамките на по-горе описаните параметри от човек който или няма нужда от този компютър или желае да го продаде, а не тук да ми влизате половината пловдивски фирмички които сигурно нямате и стока за 1000 лв. на склад, но ми изкачате с 2-3 оферти от ряс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 moje da si editne6 obqvata ot tarsq da kupq na tarsq da mi podarqt no kakto i da e, imam slednata ma6inka koqto raboti bezupre4no. za sajalenie be6e s pove4e ram no go prodadoh i ostana samo s tozi.izkazva6 se kato 4ovek koito e v "4as" s cenite ,zatova ti kaji kolko bi mi platil ako te ustroiva ma6inkata. MB:Canyon sas video on board CPU: Celeron 1,3 tualatin RAM: 128 sdram HDD:40 GB kutiq, zahranvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted November 27, 2007 Author Share Posted November 27, 2007 Да помисля и после, ще ти пиша на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon1 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 PR-Athlon XP 2400+ - Cooler "TITAN" MB-Epox EP-8rRDA+PRO RAM-512Mb DDR 400 HDD-80 Gb Hitachi - SATA - nov VIDEO-ATI RADEON 9550 - SAPPHIRE 128/128 CD-ROM 52X CASE-4erno - siva PS-400W "DELUX" cena 260 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 firmajiq въпросните конфигурации са отново с 20-30 лв. горница от дилърските в изота. Както казах моля не ми пишете конфигурации на които си слагате надценка и извършвате покупко-продажба чрез добавяне на печалба. Ами щом си дилър на Изотсервиз (в което силно се съмнявам), защо търсиш тук да си купиш машина? Но дори и да си дилър, посочи коя конфигурация е с 20-30 лв. по-евтина от това, което ти предлагам. Ето ти пример: Omni Tech black mini P4 1.8 GHz/512 MB/40 GB/DVD/Sound/Lan - 190 лв. (дилърска, иначе крайно-клиентската е 220) като изрично е упоменато, че това е цена без включен ДДС. Дали може без да ти начислят - най-вероятно не. ...а не тук да ми влизате половината пловдивски фирмички които сигурно нямате и стока за 1000 лв. на склад, но ми изкачате с 2-3 оферти от ряс.... Малий, как споменаваш цифрата 1000 лв, сигурно са страшно много пари за теб. Аз ти гарантирам, че 90% от "фирмичките" имат между 5000 и 10000 лв. стока на склад, не е задължително да са само втора употреба. Човек, за когото 20 лв. явно са проблем, да брои на другите какво имали и какво нямали - не виждам откъде ти идва самочувствие да го правиш. Ти щом рискуваш за "20-30" лв. да вземеш нещо, което след една седмица да дефектира, и естествено няма гаранция - успех с търсенето. Ама наистина промени заглавието..... Аз оттеглям моите оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko23 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Аз също подкрепям firmajiq и си оттеглям офертите и без това не мога да го разбера този какво точно иска - явно мисли, че някой иска да направи сериозна печалба за негова сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Радвам се че си отегляте офертите защото не струват и без това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 Вече си намерих PC моля модераторите да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 firmajiq въпросните конфигурации са отново с 20-30 лв. горница от дилърските в изота. Както казах моля не ми пишете конфигурации на които си слагате надценка и извършвате покупко-продажба чрез добавяне на печалба. Желая да закупя компютър в рамките на по-горе описаните параметри от човек който или няма нужда от този компютър или желае да го продаде, а не тук да ми влизате половината пловдивски фирмички които сигурно нямате и стока за 1000 лв. на склад, но ми изкачате с 2-3 оферти от ряс. Всеки извършва покупко-продажба с цел печалба.. Никой не е благотворително дружество. Какво значи "с 20 30 лева горница на дилърските цени на изота"? - купи си оттам на дилърски цени, сложи си ДДС-то и да ти е честито.. Никой в тоя форум, който е ДИЛЪР на ИЗОТСЕРВИЗ или друга фирма за компютърна техника, особено 2ра ръка, няма да си търси тук машина. ЗАЩО? Защото въпросния Изот продава МАРКОВА техника, а не някой сбирщайн - оттук памет, оттам някакъв диск.. от другаде едно дънце, хоп за 5 мин се сглабя и айдееее имаме си супер-дуперски компютър... марковата техника се е доказала с времето - много по-малко дефекти, по-малко, даже почти никакви шансове за несъвместимост и прочие... Та, ти като си запознат с ДИЛЪРСКИТЕ цени на ИЗОТ... какво чакаш...? Или просто ти е попаднала ценова листа отнякъде и сега сравняваш... Да ти е честита системата, която си закупил... А кой знае.. може и ти да си завишил цената с 20 30 лева и.. към следващия купувач.... Никой не върши услуги или продажба безплатно... Поздрави... П.С. И мен горе ме контрираше за една машинка - което значи, че и нови части можеш да пазаруваш на ДИЛЪРСКИ ЦЕНИ... евентуално... П.П.С. Лично фирмаджия го познавам и знам що за човек е.. Особено за хора от форума, цените му са съвсем като приятелски - няма товарене, няма печалбарство.. Цени като за КОЛЕГИ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 с риск за уарн ама не ми пука ще го напиша виждам че момчето е ново , но при такива контрирания аз лично не бих си хабил нервите и времето да му пиша разни обяснения вие му предлагате без да го насилвате да купува а той се прави на велик , еми като са ти високи цените ходи си пусни темата в дата.бг , някой си бил сложил 20лв над диларските цени , еми ти кво искаш да го взема на диларски цени и да ти го продаде ей така без печалба щото ника ти е готин , взехте да се оливате вече новите в тоя форум , посещавам го от години купил съм много работи и съм продал но такова отношение като твоето не е било никога , като не ти изнасят офертите кажи "Не мерси" и толкова тва било такова , тва било онакова , някой че щял да искара 20лв на твой гръб , ебати сметкаджиите иначе големия баровец все 1 някоя фирмичка ще се занимва със семкаджии като тебе да може да искара 20-30-50лв ....... пък и като знаеш толкова добре какви са диларските цени ходи си ги купи от там , защо изобщо я пускаш темата , да няма да пълниш гушите на колегите от форума че те с тия цени сигурно много са се оаяли напоследък само мерцедеси карат вече , по 20 , по 20 и ей ги събира се за мерцедес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Живи и здрави да сте и двамата. Аз съм доволен от покупката си и в момента си оправям машинката която купих. Не е кой знае какво, но съм доволен от съотношението ЦЕНА-КАЧЕСТВО. Успех и на двама Ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.