Jump to content
BulForum.com

Купувам PC

Recommended Posts

Търся да купя PC със следните параметри:

Дъно: без значение, може и с вградено видео

Видео: без значение

Процесор: 1-2 ghz

RAM: 512- 1 GB

Хард Диск: 40-80 GB

Очаквам предложенията Ви, ако е възможно да са придружени с ЦЕНА, която да варира от 150 до 300 лв.

И моля не ми предлагайте оферти на PC-та, които сте копирали от някой PC магазин и да ми ги предлагате с надценка.

Gigabyte EN6600 TD 128MB/128bit / PCI-E

Gigabyte 8i915PL-G - 2xDDR/SATA/LAN/IDE/7.1Audio

Intel Celeron 2.66Ghz / LGA775/256K cache

160GB Hitachi Sata (36m. гаранция)

DVDRW LG H55 - 2години гаранция

512MB DDR400 PQI - 2 години гаранция

case + 350W PSU (NEW)

360 лева.

За контакти - ЛС

Диска, писачката - са чисто нови, паметта има над 2 години гаранция, и процесора мисля има около 7 8 месеца някъде - август 2005 някъде е купуван.

Предложи цена, която би те устройвала.

Това мога да предложа.

1. IBM Netvista black

CPU: P 4 - 1800 Mhz.

RAM: 512 Mb. DDR.

HDD: 40 GB.

CD-ROM, LAN, USB, SB, AGP Slot, Video on board(Intel 845G Extreme Graphics)

Цена: 240 лв.

2. IBM Netvista black

CPU: P 4 - 2000 Mhz.

RAM: 512 Mb.

HDD: 40 GB.

CD-ROM, LAN, USB, SB, AGP Slot, Video on board(Intel 845G Extreme Graphics)

Цена: 260 лв.

За връзка с мен: 0898 309704, skype: dorotey, ЛС.

Omni Tech black mini

P4 1.8 GHz

512 MB 40 GB

DVD+SB+Lan+VC on board

220 лв.

Очаквам реални оферти от хора които искат да си продадат старото PC, а не такива които мога да си купя от магазина или да ми предлагате оферти като купите PC 2-ра употреба и си сложите 20-30 лева горница.

Диска, писачката - са чисто нови, паметта има над 2 години гаранция, и процесора мисля има около 7 8 месеца някъде - август 2005 някъде е купуван.

Предложи цена, която би те устройвала.

Казвам, че за тази сума която искаш мога да си купя въпросната конфигурация НОВА. Иначе мога да ти да м към 250 лв, защото е с 512-ка РАМ.

и процесора мисля има около 7 8 месеца някъде - август 2005 някъде е купуван.

Ако е купуван август 2005 значи е на малко над 2 години, което не са 7-8 месеца.

Мога да ти предложа:

NEC PowerMate Slim

CPU P4 1.8 GHz

RAM 512 MB DDR

FDD 1.44MB

HDD 40 GB

DVD нормално (не е слим)

SB+Lan+VC on board

199 лв.

Fujitsu Siemens Desktop

CPU P4 1.6 GHz

RAM 512 MB DDR

FDD 1.44MB

HDD 40 GB

CD 32x

VIDEO Ati Radeon 7000/32MB

SB+Lan on board

199 лв.

firmajiq въпросните конфигурации са отново с 20-30 лв. горница от дилърските в изота. Както казах моля не ми пишете конфигурации на които си слагате надценка и извършвате покупко-продажба чрез добавяне на печалба.

Желая да закупя компютър в рамките на по-горе описаните параметри от човек който или няма нужда от този компютър или желае да го продаде, а не тук да ми влизате половината пловдивски фирмички които сигурно нямате и стока за 1000 лв. на склад, но ми изкачате с 2-3 оферти от ряс.

moje da si editne6 obqvata ot tarsq da kupq na tarsq da mi podarqt no kakto i da e,

imam slednata ma6inka koqto raboti bezupre4no. za sajalenie be6e s pove4e ram no go prodadoh i ostana samo s tozi.izkazva6 se kato 4ovek koito e v "4as" s cenite ,zatova ti kaji kolko bi mi platil ako te ustroiva ma6inkata.

MB:Canyon sas video on board

CPU: Celeron 1,3 tualatin

RAM: 128 sdram

HDD:40 GB

kutiq, zahranvane

firmajiq въпросните конфигурации са отново с 20-30 лв. горница от дилърските в изота. Както казах моля не ми пишете конфигурации на които си слагате надценка и извършвате покупко-продажба чрез добавяне на печалба.

Ами щом си дилър на Изотсервиз (в което силно се съмнявам), защо търсиш тук да си купиш машина?

Но дори и да си дилър, посочи коя конфигурация е с 20-30 лв. по-евтина от това, което ти предлагам.

Ето ти пример:

Omni Tech black mini

P4 1.8 GHz/512 MB/40 GB/DVD/Sound/Lan - 190 лв. (дилърска, иначе крайно-клиентската е 220)

като изрично е упоменато, че това е цена без включен ДДС. Дали може без да ти начислят - най-вероятно не.

...а не тук да ми влизате половината пловдивски фирмички които сигурно нямате и стока за 1000 лв. на склад, но ми изкачате с 2-3 оферти от ряс....

Малий, как споменаваш цифрата 1000 лв, сигурно са страшно много пари за теб. Аз ти гарантирам, че 90% от "фирмичките" имат между 5000 и 10000 лв. стока на склад, не е задължително да са само втора употреба. Човек, за когото 20 лв. явно са проблем, да брои на другите какво имали и какво нямали - не виждам откъде ти идва самочувствие да го правиш. Ти щом рискуваш за "20-30" лв. да вземеш нещо, което след една седмица да дефектира, и естествено няма гаранция - успех с търсенето. Ама наистина промени заглавието.....

Аз оттеглям моите оферти :D

Аз също подкрепям firmajiq и си оттеглям офертите и без това не мога да го разбера този какво точно иска - явно мисли, че някой иска да направи сериозна печалба за негова сметка.

Желая да закупя компютър в рамките на по-горе описаните параметри от човек който или няма нужда от този компютър или желае да го продаде, а не тук да ми влизате половината пловдивски фирмички които сигурно нямате и стока за 1000 лв. на склад, но ми изкачате с 2-3 оферти от ряс.

Всеки извършва покупко-продажба с цел печалба.. Никой не е благотворително дружество. Какво значи "с 20 30 лева горница на дилърските цени на изота"? - купи си оттам на дилърски цени, сложи си ДДС-то и да ти е честито.. Никой в тоя форум, който е ДИЛЪР на ИЗОТСЕРВИЗ или друга фирма за компютърна техника, особено 2ра ръка, няма да си търси тук машина. ЗАЩО? Защото въпросния Изот продава МАРКОВА техника, а не някой сбирщайн - оттук памет, оттам някакъв диск.. от другаде едно дънце, хоп за 5 мин се сглабя и айдееее имаме си супер-дуперски компютър... марковата техника се е доказала с времето - много по-малко дефекти, по-малко, даже почти никакви шансове за несъвместимост и прочие...

Та, ти като си запознат с ДИЛЪРСКИТЕ цени на ИЗОТ... какво чакаш...? Или просто ти е попаднала ценова листа отнякъде и сега сравняваш...

Да ти е честита системата, която си закупил...

А кой знае.. може и ти да си завишил цената с 20 30 лева и.. към следващия купувач....

Никой не върши услуги или продажба безплатно...

Поздрави...

П.С. И мен горе ме контрираше за една машинка - което значи, че и нови части можеш да пазаруваш на ДИЛЪРСКИ ЦЕНИ... евентуално...

П.П.С. Лично фирмаджия го познавам и знам що за човек е.. Особено за хора от форума, цените му са съвсем като приятелски - няма товарене, няма печалбарство.. Цени като за КОЛЕГИ..

с риск за уарн ама не ми пука ще го напиша

виждам че момчето е ново , но при такива контрирания аз лично не бих си хабил нервите и времето да му пиша разни обяснения вие му предлагате без да го насилвате да купува а той се прави на велик , еми като са ти високи цените ходи си пусни темата в дата.бг , някой си бил сложил 20лв над диларските цени , еми ти кво искаш да го взема на диларски цени и да ти го продаде ей така без печалба щото ника ти е готин , взехте да се оливате вече новите в тоя форум , посещавам го от години купил съм много работи и съм продал но такова отношение като твоето не е било никога , като не ти изнасят офертите кажи "Не мерси" и толкова тва било такова , тва било онакова , някой че щял да искара 20лв на твой гръб , ебати сметкаджиите :angry1 :angry1 :angry1

иначе големия баровец все 1 някоя фирмичка ще се занимва със семкаджии като тебе да може да искара 20-30-50лв .......

пък и като знаеш толкова добре какви са диларските цени ходи си ги купи от там , защо изобщо я пускаш темата , да няма да пълниш гушите на колегите от форума че те с тия цени сигурно много са се оаяли напоследък само мерцедеси карат вече , по 20 , по 20 и ей ги събира се за мерцедес :tongue

Живи и здрави да сте и двамата. Аз съм доволен от покупката си и в момента си оправям машинката която купих. Не е кой знае какво, но съм доволен от съотношението ЦЕНА-КАЧЕСТВО. Успех и на двама Ви.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...