maglata6 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 kupuvam starri akumulatori za kola i manion nqma zna4enie trqbvat mi kam 10-tina broiki cena:za kola 7lv,za po golemi 10 lv trqbvat mi spe6no za mnogo vajna cel zabravih da oto4na 4e moje i rabote6ti akumolatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Явно е модерно да се изкупува тази стока - втора тема от този род за последните 24 часа. Защо не споделиш с нас (без подробности) каква е тази важна цел ? Атомна подводница ? Совалка ? Знам , не си длъжен... Един вид от уважение към съфорумниците. Просто съм любопитен. Понеже съм тъпо парче, си мисля , че стават само за вторични. Е явно съм в грешка, та ще бъдеш ли така добър да споделиш за тази "важна цел" ? По темата, все още ровя за 2 броя , които трябваше да са ми в мазето, уви не ги намерих днес и неможах да ги дам на човека от вчерашната тема. Ако ги намеря и той се откаже, твои са за 14 кинта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglata6 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 ami poneje mi trqbva olovo za 1 rabota i za tva mi trqbvat akumolatorite ,ako gi namere6 super Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Много ти е съмнителна работата на тебе момче.... Дали пък някак си не е намесен факта, че в момента се изкупуват пълни с киселината по лев и нагоре за килограм? Длъжен съм да предупредя аудиторията за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglata6 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 ako mi trqbvaha za vra6tane 6tqh li da iskam samo 10-tina ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 ako mi trqbvaha za vra6tane 6tqh li da iskam samo 10-tina ??? Ми може да имаш пари само за 10-тина в момента Иначе сериозно имам два 55 апмерови какви пари даваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 В момента килото на вторични суровини върви по 1.3лв с киселината вътре. 55ампера акумулатор излиза 16кг. х 1.3лв =20.8лв за една бройка На 10лв и аз взимам бройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров откри инсталация за преработка на акумулаторни отпадъци в Комбината зацветни метали край Пловдив. Инсталацията е с италианско оборудване, а нейният проектен капацитет е 3 тона на час отработени акумулатори. Новата мощносте с европейска класна екологичност. Тя е от капсулован тип, като при раздробяването и сепарирането на отработените aкумулатори не се образуват водни прахови и газови емисии. Стойността на инвестицията е в размер на 3 милиона евро, като средствата са осигурени от печалбата на КЦМ. "Това, което правят в КЦМ е похвално и другите фирми трябва да се поучат от тях в дейността им по опазване на околната среда", заяви министър Джевдет Чакъров. С въвеждането на новата мощност в КЦМ се предвижда една трета от производството на рафинирано олово да бъде получено чрез рециклиране на вторични метали. Суровинната обезпеченост наинсталацията ще се извършва на базата на договорни отношения с лицензирани фирми от България и чужбина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Имам един голям 66Ач пълен с киселина.Доста тежи,така,че на тебе ще ти го дам за 12лв,щот ме кефи каузата ти 0889 265990 и идваш да си го вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.