Jump to content
BulForum.com

kupuvam stari akumolatori

Recommended Posts

Явно е модерно да се изкупува тази стока - втора тема от този род за последните 24 часа.

Защо не споделиш с нас (без подробности) каква е тази важна цел ?

Атомна подводница ? Совалка ? Знам , не си длъжен... Един вид от уважение към съфорумниците.

Просто съм любопитен. Понеже съм тъпо парче, си мисля , че стават само за вторични. Е явно съм в грешка, та ще бъдеш ли така добър да споделиш за тази "важна цел" ? :)

По темата, все още ровя за 2 броя , които трябваше да са ми в мазето, уви не ги намерих днес и неможах да ги дам на човека от вчерашната тема. Ако ги намеря и той се откаже, твои са за 14 кинта.

Много ти е съмнителна работата на тебе момче....

Дали пък някак си не е намесен факта, че в момента се изкупуват пълни с киселината по лев и нагоре за килограм?

Длъжен съм да предупредя аудиторията за това

В момента килото на вторични суровини върви по 1.3лв с киселината вътре.

55ампера акумулатор излиза 16кг. х 1.3лв =20.8лв за една бройка :)

На 10лв и аз взимам :) бройката

Министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров откри инсталация за преработка на акумулаторни отпадъци в Комбината зацветни метали край Пловдив.

Инсталацията е с италианско оборудване, а нейният проектен

капацитет е 3 тона на час отработени акумулатори. Новата мощносте с европейска класна екологичност. Тя е от капсулован тип, като при раздробяването и сепарирането на отработените aкумулатори не се образуват водни прахови и газови емисии.

Стойността на инвестицията е в размер на 3 милиона евро, като средствата са осигурени от печалбата на КЦМ.

"Това, което правят в КЦМ е похвално и другите фирми трябва да се поучат от тях в дейността им по опазване на околната среда", заяви министър Джевдет Чакъров.

С въвеждането на новата мощност в КЦМ се предвижда една трета от производството на рафинирано олово да бъде получено чрез рециклиране на вторични метали. Суровинната обезпеченост наинсталацията ще се извършва на базата на договорни отношения с лицензирани фирми от България и чужбина.

Имам един голям 66Ач пълен с киселина.Доста тежи,така,че на тебе ще ти го дам за 12лв,щот ме кефи каузата ти :D

0889 265990 и идваш да си го вземеш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...