Jump to content
BulForum.com

Купувам матричен принтер

Recommended Posts

Купувам матричен принтер,марката почти няма значение.Важното е да работи перфектно и да е хардуерно-кирилизиран,и не на последно място е цената.Това е.

За контакти:Тук или на ЛС GSM 0877426206

Купувам матричен принтер,марката почти няма значение.Важното е да работи перфектно и да е хардуерно-кирилизиран,и не на последно място е цената.Това е.

За контакти:Тук или на ЛС GSM 0877426206

kxp1123 panasonic?

0889120866

имам един матричен принтер, Star NX-1500 мисля че беше модела, не съм сигурен, тъй като не е при мен в момента. Доста е голям, мисля че се водеше широкопечатен, или нещо подобно. Принтира до формат А3 или до А2. Относно кирилизирането - не съм сигурен, но мисля, че отговаря на изискването ти. Никога не е имал проблеми с кирилицата, било то под дос или вин. Не разбирам особено от принтери и не мога да ти кажа точно. Ако те интересува, може да го видиш и пробваш. В перфектно състояние е. 75 лева

Погледни и ТУК

Линка който си дал е за някакъв компютър,а на мен ми трябва принтер.

имам един матричен принтер, Star NX-1500 мисля че беше модела, не съм сигурен, тъй като не е при мен в момента. Доста е голям, мисля че се водеше широкопечатен, или нещо подобно. Принтира до формат А3 или до А2. Относно кирилизирането - не съм сигурен, но мисля, че отговаря на изискването ти. Никога не е имал проблеми с кирилицата, било то под дос или вин. Не разбирам особено от принтери и не мога да ти кажа точно. Ако те интересува, може да го видиш и пробваш. В перфектно състояние е. 75 лева

Благодаря за предложението,но много ми е голям а е и малко скъп за мен,мерси все пак:)

не знам какво инфо ти трябва. модела предполагам го има в интернет. ако искаш, вземи го за проба и ако ти хареса - плащаш.

Ама незнам каква марка е и какъв модел?Ако имаш ми прати някакви снимки на мейла,а и цената твърда ли е?

smilen_k@abv.bg

Ама незнам каква марка е и какъв модел?Ако имаш ми прати някакви снимки на мейла,а и цената твърда ли е?

smilen_k@abv.bg

Още в първия пост си го е написал, ама кой да гледа:

kxp1123 panasonic?

0889120866

Мога да предложа широкоизвестния Panasonic 1150 (80 колонен /9 иглен)

Цената е 75 лв., давам 3 месеца гаранция.

Още в първия пост си го е написал, ама кой да гледа:

Мога да предложа широкоизвестния Panasonic 1150 (80 колонен /9 иглен)

Цената е 75 лв., давам 3 месеца гаранция.

Съжалявам много,наистина не съм го видял :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...