Jump to content
BulForum.com

programa za emulirane na mi6ka


1978

Recommended Posts

мнда, сещам се за какво ти е :P

/но рано или късно няма да имаш вече нужда от такава щото и това се разбира/

Най-добре едно махало на часовник физически да мърда мишката :)

А иначе с automation програма можеш да си направиш скрипт, който да я мърда както си искаш. Например MacroExpress, не съм я ползвал интензивно наскоро, но има доста функции.

Link to comment
Share on other sites

по-добре не търси програма, да пишеш после 2 тона скриптове ами си свали готова такава за кликане по банерите, не съм търсил но има доста такива обаче съм чувал че тия от фирмите се усещат много бързо и те ban-ват во веки. Така че по-добре слушай съвеа на tedy за махалото :)

Link to comment
Share on other sites

ммм, ми то да ти кажа и махалото го усещат. :D

Явно от тея сайтове се инсталират някакви spy компоненти, които са си чисти вируси, и правейки се на интелигентни, решават, че монотонното движение на мишката под действие на махалото, или другите програми е изкуствено.

Затова предполагам, че един добре написан скрипт за местене, имитирайки човешка ръка може да ги подлъже. Малко изкуствен интелект ако вкараш в скрипта също няма да е зле :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

А малко естествен интелект, ако вкараш (може и назаем) ще разбереш, че изобщо не ти трябват такива глупости... Теди е прав - спайуеър - хем те следи къде ходиш и какво правиш, хем ти яде от трафика. И полза никаква.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Много оффтопик,ама да не отварям нова тема...

 

Защо,по дяволите,като си оставя мишката(в смисъл не я мърдам),тя сама отива в Title bar-a?Ето пак и в момента,пак се разхожда!Много ме дразни-това някаква настройка ли е или някой се гаври с мен?

Link to comment
Share on other sites

А бе,аз сега си преинсталирах Уиндоуса,а преди това ми изчистиха компа някакви троянци и вируси.Та ми направи впечетление,че мишката се движи сама още преди да съм се вързал към нета.И просто не може да е било някаква гавра.Сега вече може,ама преди да влезеш в интернет...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...