Eleutherios Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 10/100, някой Realtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Имам такава 10/100 2бр. по 5лв на пърче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 Имам такава 10/100 2бр. по 5лв на пърче Направо е взимам, ще се уточним на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Grosmaster-a несериозен. Все още си търся, трябва ми спешно утре или в четвъртък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Имаш я - на РМ ти пратих кой е моделът....дори не съм я слагал на компютър още - просто продадох компютъра за който я бях взел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Grosmaster-a несериозен. Все още си търся, трябва ми спешно утре или в четвъртък Кое е несериозен бе приятел?! Ти си заетия много, не аз Пратил съм ти "РМ" и съм ти дал номера ми, като ти е толкова спешно заповядай още сега ще ти продам едната само ела до нас и после пак пише че съм несериозен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Ае моляти се не ми говори глупости. От вчера те чакам да ми отговориш на ПМ-а, с Мидекс за 5 мин. се уговорихме, та няма да купувам компютър или телевизор та да се мотам 100 часа. // close topic // Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.