krasetyyy Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 нещо ми се беше бъгнало ратиото в уареза и са ми баннали ип-то...как мога да го оправя? и защо не ми баннахте само бъгнатия профил? edit:ако може поне тука да не ме баннете щото иначе няма кво да правя по цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 поне тука да не ме баннете щото иначе няма кво да правя по цял ден Ami takmo she si namerish zanimavka.Che maj natam otivat neshtata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 ..... и защо не ми баннахте само бъгнатия профил? може би тук се крие отговорът на гатанката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 може би тук се крие отговорът на гатанката. имам предвид само профила а не цялото ИП Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Глас народен - глас Божи! А каза, че ще четеш Правилата - сега ще имаш време. Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.