Jump to content
BulForum.com

Onimusha

FuckKiller

Recommended Posts

• 1 month later...

Инсталирах я играта и ми се появи следният проблем: Пускам я, става черен екрана и на секундата ме изхвърля в Win без да ми дава някакъв error. С Win98 съм. Някой да има някаква идея? :wacko:

Moderation mode za 10 dena mu slojih kak e ?

Aman veche ot takiva neka sledvashtiqt mod/admin koito vidi taq tema da e close

ZGAN какъв ти е проблема, бе? Преди 2-3 дни пуснах тема за Onimusha, поради простата причина, че тъпата търсачка не можа да открие тази. Dreamer я затвори и ми даде линк към тази. Къде според теб тогава трябва да постна, бе?! Пфууууууу

[EDIT] Sorry за офтопика, но се изнервих...

• 4 months later...

taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi?

VRman said:
taka imama problem igrata mi tragva daje ia napravix si4ko da e na angliiski ma6inata mi e snosna 2gh 516 ram radion 9200 no mi bavi i otvreme na vreme geroite ostavat bez glavi kat zaklani pileta niakoimje li da mi kaje dali tva moje da se opravi?

пробвай по-нови драивъри ?

• 2 weeks later...

i pri men go ima sa6tiq problem a moje li da mi kaje6 kak da q napravq na angliiski mnogo blagodarq

VRman said:

Има голяма вероятност за несъвместимост с Radeon-и :)

• 2 weeks later...

He radvam se che pusnaha tova zaglavie za PC

no shte me izkefi mnogo poveche ako pusnat Onimusha 3

no predi tova da zemat da pusnat Onimusha 2

kefat ma takiva igri s nqkvi NINJI i SAMURAI

mnogo me qd che gi ima samo za konzoli

dano kato se poqvat XBOX 2 i PS2 da pusnat rabotesht emulator kakto za XBOX taka i za PS2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...