mrdds Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Темата е компютърна система за управление на сградни инсталации. Дипломната работа е защитена тази година и има оценки 6 за изработка и 5 за представяне.Подходяща е за специалности КСТ(компютърни системи и технологии) и АИУТ(автоматика и информационна управляваща техника),като ще има малки промени за отделните специалности.89 страници. Включва се презентация на powerpoint с 11 слайда,резюме,пълни обяснения,както и 50 възможни въпроса ,които могат да се зададат по нея. Цена за всичко 100лв. 0889 26 59 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 нова цена 85лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Не знам дали знаеш, но за подобно нещо трябва да минат минимум 2 години след датата на защита и пак работата трябва да бъде променена в някои апсекти иначе един да се сети и изгаряш като факла. То ако беше толкова лесно аз да си направя бизнес от продажба на 2те ми дипломни работи. Иначе за човек, който е същата специалност и търси за насоки е идеална... стига да разбира поне малко от материята, така че от твоята да направи негова. Успех в продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 КСТ и АИУТ има не само в Техническия.... Както съм писал според различните специалности се променят някой неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Би ли отговорил на следните въпроси: - На какво е писан sw?/Имам предвид програмен език/ - Какъв hw е използван? Предполагам, че има някаква платка, която е разположена във всяка от стаите в сградата и обработва необходимите входни параметри. - Какви протоколи за комуникация се реализирани? Както програмно така и hw. - При кой дипломен ръководител и Университет е разработвана? Търся нещо сериозно направено за сестра ми. Мерси. ----------------------------------------------------------- Тъй като получих отговори на гореспоменатите въпроси на ПМ , нека внеса малко яснота: Дипломната работа е реализирана изцяло Теоретично и при тези обстоятелства в Техническите ВУЗове едва ли бихте получили оценка по-висока от 3. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Тъй като получих отговори на гореспоменатите въпроси на ПМ , нека внеса малко яснота: Дипломната работа е реализирана изцяло Теоретично и при тези обстоятелства в Техническите ВУЗове едва ли бихте получили оценка по-висока от 3. тъй като явно си специалист от изпитната комисия на ТУ-София ще кажа,че за реализацията на тази система са нужни повече от $3000(само $2000 струва софтуерния продукт за управление и контрол на системните контролери),нито аз нито някой студент е в състояние да я направи в практически вид. Според теб такъв вид инсталация може да се направи с един безплатен емулатор и един микро процесор,според мен нищо не можеш да направиш с това,но няма да споря-може и да си гениален и да правиш чудеса. Възможности много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.