Midex Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Частите са от тази тема. Всяка позиция (ред) е на цена 10 лв. Въпроси, желание за снимки, коментари по цени - тук и на ЛС. - Дъното - продадено - Кутията + 2-те захранвания - продадени - паметта, HDD + FDD - продадени - TNT2 M64 - продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 дъно 6VIA89 взимам дънцето приятел писах ти на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Значи...досега интерес към различни неща проявяват: tango - дъното ; samuel_jak - кутията със захранването ; pavel_1 - RAM + HDD + FDD. Btw, кутията ми с ЛС се е препълнила с последното съобщение на pavel_1 и ако някой ми е писал допълнително, не съм го получил...сега ще я поразчистя малко... П.П. Добавям и един кард рийдър, който се монтира на мястото на флопито и се включва в USB буксата на дъното. Преди време го бях взел от danikey, но се оказа, че досега само веднъж съм го ползвал и реално ми е излишен. Снимка + драйвер -> тук ; цена - пак 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 приятел писах ти отново на ЛС,но като каза че пощата ти е препълнена пиша и тук за да знам дали си го прочел понеже още днес имам възможност да мина и да взема дънцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Дъното е продадено. За да не ъпвам непрекъснато темата, ще пиша какво се е продало в най-горния си пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 има ли възможност за проба на кардрийдъра преди да се вземе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 има ли възможност за проба на кардрийдъра преди да се вземе Ами давам ти го, пробваш и ако не ти хареса ти връщам парите...само че ще трябва да се разкарваш 2 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Взимам кутията с бонуса, монитора, кард рийдъра, харда с бонуса. Искам 9% отстъпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Взимам кутията с бонуса, монитора, кард рийдъра, харда с бонуса. Искам 9% отстъпка С pavel_1 не съм се чул допълнително да ми потвърди за рама, харда и флопито - ако до утре не ми се обади, тогава ще ги вземеш ти....а кутията и захранванията, както писах по-горе, ги иска samuel_jak. Засега само монитора не са го поискали, а ако azrod се откаже от кардрийдъра, ще ти го дам и него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Добавям един вентилатор (този) - Titan TFD-12025M12B - 120мм. Когато го взимах от tango мислех, че мястото в кутията ще ми стигне - е...не ми стигна. -> 4 лв. П.П. Харда, флопито и паметта също са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.