nohuty Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Който има нека праща снимки. Цена - на Лс по договаряне - в зависимост от големината на мечето. Връзка с мен - Лс или [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 това устройва ли те ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Отиваш в търговиите дето са от ляво на Илиянци ! Обиколи малко и ще намериш един магазин ,който изглежда че има доста неща вътре. Не съм влизал и не съм купувал така ,че не знам как са цените ,но предполагам ще е по евтино от магазините.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Отиваш в търговиите дето са от ляво на Илиянци ! Ако е от Пловдив или Пазарджик, много ме съмнява да се юрне до София за една мечка. Илиянци в Пловдив се намира на Брезовско до търговиите Не съм и разбрал, че са открили клон там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Ако е от Пловдив или Пазарджик, много ме съмнява да се юрне до София за една мечка. Илиянци в Пловдив се намира на Брезовско до търговиите по темата : препоръчвам ти -> Детска борса ВИС ВИТАЛИС, бул. ” Шести септември ” 268, там имаше доста плюшки едно време ... с надежда да не изям 20% уорн за реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 абе знам за там ама все пак гледам да мина малко по-тънко сещаш ли се ? rPo3uH сладко е но се чудя каква ли му е космическата цена ? колко му искаш е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 абе знам за там ама все пак гледам да мина малко по-тънко сещаш ли се ? rPo3uH сладко е но се чудя каква ли му е космическата цена ? колко му искаш е? Sladko? Pyrvo e super grubo, a vtoro - tova e kostium i v nego ima chovek. Kydeto i da hodish ne kupuvai ot One Dollar. Kato iskash da minesh "tynko" e hubavo da idesh da se razhodish do tyrgoviite da vidish kakvo predlagat. Po-tynko nqma da minesh ot tam. I kakyv chovek shte iska da podari pliushena igrachka vtora ryka? Biva biva izdrebnqvane ama ..... skoro moje da se poqvi tema v Others - "Tyrsq syvet: Kak da napravq pliushena igrachka". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.