tango Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 колонките са много здрави и с добър дизайн спокойно мога да кажа,че са най-добрите от този клас който ги има съм сигорен че ще ме подкрели този модел има,линия вход/изход,изход слушалки активен тон-коректор ниски/високи,Loudnes,3D saynd SP-632A PMPO: 300W реална звукова мощност по DIN стандарт 2/12W- това важи за хайфистите басите са на гумено окачване http://www.picvalley.net/v.php?p=u/14/3281_010.JPG цена 25лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 нова и последна цена 20лв. давам ги за толкова понеже мой приятел отсега иска говорителите на колонките да си ги монтира в колата жал ми е да ги развалям,но ако няма кандидати ще го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 виждам,че доста хора са прочели обявата и явно никой не ги иска ами при това положение сбогом на колонките стават автомобилни затворете темата няма смисъл да върви обявата щом никой няма интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionstorm Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Колонките наистина са страхотни. Преди много време като си купих такива нямаше 2:1, 5:1 и в сравнение с тези разни други в пъти по-скъпи звучеха като консервни кутии. Дори навремето бяха ненормално добри за парите си. Даже тия дни си взех още едни. Сигурен съм, че и в колата ще са екстра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 вчера ги чух там свирят още по-добре понеже акустичният екран е по-голям и така звука леко се доближава до бас касите,а като видят хората размера на басите не вярвят че от тях излиза цялата шумотевица,очакват да видят големи тави жалкото,е че ги развалих но пък като никой не ми даде 20лв. от форума,човека го направи и е много доволен сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionstorm Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Само да отбележа, че притежавам такива колонки, макар отдавна да съм на 2x100 Jamo Колонките са си боклук, както може да се досетите от цената. Като за тези пари, обаче, стават... Интересното е, че аз си ги купих от D&E за 18 лв... Даже сега се сещам... Първите, които ми дадоха не работеха, та се връщах да ми ги сменят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Само говорителите ли си използвал или самите колони са монтирани вътре? Ако е само говорителите - какво направи електрониката?Ако си я запазил може да я зема стига да не и искаш много пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Само говорителите ли си използвал или самите колони са монтирани вътре?Ако е само говорителите - какво направи електрониката?Ако си я запазил може да я зема стига да не и искаш много пари. стъпалото не го давам брат,вързах го на едни колони с 8" баси на гумено окачване звука е експлозивен,сега с тези колони го ползвам на компа,даже като ми остане време ще го вградя в тях така както беше и на Saturn кутийте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.